Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:16
sizden96
Abone

Üzerimde büyü var e yapmalıyım?

Üzerimde büyü var e yapmalıyım?

gizli45
Selâmün aleyküm arkadaşlar bir akravatsız tarafından bana sürekli büyü yapılıyor bu büyülerden nasıl kurtulabilirim yardımlarınızı bekliyorum


Cevap: üzerimde büyü var

yasemin
Ve aleyna aleyküm selam . Büyü ne olursa olsun , ne kadar yapılırsa yapılsın, neye dair yapılmış olursa olsun Allah’ın gücünden üstün değildir . Bu sebeple bol bol dua etmeli Rabbimizden istemeli duada bulunmalıyız özellikle euzu besmele ve Ayetel kürsi okunmanızı kendinizi Allah’a teslim etmenizi devamlı aynı şeyi düşünmemenizi tavsiye ederim .

Okudunuz mu?  Hz Yusuf yüz güzelliği duası

Cevap: üzerimde büyü var

@hmet
Salih Memişoğlu ile irtibat kurun

Bu kategoride yer alan Kısaca Mezhep nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üzerimde büyü var e yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.