Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:43
missa0555
Editor

Üzerimde büyü mü var ?

Üzerimde büyü mü var ?

Kayıtsız Üye
ben ünüversite mezunuyum .24 yaşıma kadar aklıma koyduğum işler Allah’a şükür tıkır tıkır gerçekleşiyordu.ne zaman ki evlenmeye karar verdim. işlerim tersine döndü.olacak işlerim olmaz oldu.nedeni ne olabilir?annem cinci hocalara gitti. onların söylediği sizleri ayırmak için yapılan sihirin üstünden oğlunuz geçmiş.pırlanta gibi bir deli kanlı. ama tutunduğu bütün dallar kuruyup bir deynek oluyor.diye cevap verdiler.okuma lazım filan dediler. şimdi belediyede işçi olarak ilkokul mezunları ile birlikte aynı işleri yapıyorum. Allah’a karşı bir isyanım mı var bilemiyorum.bütün işlerim hep ters gidiyor. ne yapabilirim.? vereceğiniz cevap için Allah razı olsun demekten başka verebileceğim bir şey yok.yaşım 43 bu saatten sonra ne yapabilirim?

Okudunuz mu?  Dargınlıkile ilgili hadisler

Cevap: üzerimde büyü mü var ?

Hoca
imtihan dünyası… ilkol mezunlarının buldukları işi bulamayanlarda var buna şükret:)
sihir konusunda şüpheniz varsa yapmanız gereken cincilere gitmek değil, ayetel kürsi ve felak nas sürelerini her gün ve her gece okumaktır.


Büyü Rüyası

akbulut1071
Selamün aleyküm en baştan size başımdan geçenleri anlatayım

1. Rüya

Karabasan mı dersiniz artık her ne derseniz beni yataktan aldı gökyüzüne çıkardı ben ayet-el kursiyi okudukça hızlandı okudukça hızlandı ardından elime hançer geçti sağa sola savurdum ama fayda etmedi. Ardından beni Tokattaki evimize getirdi ( izmirde yaşıyorum) Evin içine attı beni ama o an ayet-el kursiyi okumayı unuttum ardından annemle babam o çocukluğumun geçtiği evde yatıyormuş annemin yanına yaklaştım dedim; ayet-el kursiyi okumayı unuttum anne okumama yardım eder misin, ardından ağzıma bir tükürdü ağzının içinden beyaz beyaz bir şeyler tuzlu ağzıma girdi. Ben orada uyandım ama geri tükürerek uyandım ağzım yüzüm tükürük içinde uyandım.

Okudunuz mu?  Eşim porno izliyor ne yapmalıyım

Velhasıl kelam ardından bir molladan yardım aldım ( önceden de böyle rüyalar görüyordum ama çok tesir etmeye başlamıştı) büyü yapıldığını öğrendim bana yapanın ismini vermedi onu öldüreceğimden korktuğu için ardından yatsı namazını kıldım yattım.

2. Rüya

Namazı kıldıktan sonra yattım önce bir şey yatağa tekme attı ardından beni tuttu havaya kaldırdı havada çevirmeye başladı beni ayet-el kursiyi okudukça daha çok hızlandı en sonunda durdu beni bir sokağa attı sokakta güzel giyimli bir kız gördüm benimle gel dedi Bende ona seninle gelmeyeceğim hocaya gideceğim dedim oradan ayrıldım. Hocanın yanına gittim bir şeyler konuştuk ama hatırlamıyorum orasını. Gene uyandım sanıyorum ama rüyadayım ( Allah affetsin aklımdan intihar etmek geçti) ve bu gene beni yattığım yerde havaya kaldırıp döndürmeye başladı ayet-el kursi okudum beni odanın içine attı o sırada kapıdan çıkarken babamla kapıda çarpıştık o bir tarafa düştü ben bir tarafa ardından misafir odasına girdik bana dedi şu şu kişi sana büyü yapmış cinnet geçirip intihar edecek. Ardından büyü yazılı olan muskayı gardolabından çıkardı baba dedim yerine geri köy işin ehli olan gelsin açsın neyse koydu yerine orada uyandım.

Okudunuz mu?  Rahatsız Eden insanlar ve kibir

Molla muskayı yazmış aldım yanımda taşıyorum artık muskayı aldıktan sonra gördüğüm rüya ise

3. Rüya

Köydeki evin orada gördüm kendimi bizim evin yanında 2 kişi gördüm biri 25 30 lu yaşlarda bir bayan diğeri de küçük bir kız çocuğu. Hayırdır dedim burada ne arıyorsun hiç öyle geziyorum dedi. Ardından adın ne dedim Lefika dedi. Birden kendimi gene çocukluğumun geçtiği evin içinde buldum. Orada sadece anneannemi tanıyorum diğerlerini tanımıyorum herkes yer sofrasında yemek yiyordu. Tam o sırada boğazıma bir şey yapıştı beni kapının oraya doğru götürüyordu tam nefesim kesilecekken euzu besmele çektim bıraktı. Ardından uyandım sandım yatağa bir şey tekme vurdu tangir tungur sesler geldi. Ayağıma bir şeyin bastırdığını hissettim üstüne atladım elimden kaçtı kaçarken yakalayayım dedim o sırada ne göreyim, Mavi dumandan bir şey belden yukarı insan gibi ama mavi dumandan, belden aşağısı karışık duman şeklinde havada süzülerek korkmuş bir ifade ile kaçarken gördüm ama yakalayamadım. İlk defa kendimden bu kadar emindim ve korkmuyordum ama yakalayamadım. Sonra uyandım zaten

Okudunuz mu?  Evde kedi beslemek caiz midir bu konu hakkında hadis var mı?

Bunun hikmeti nedir 5 vakit namazımda niyazındayım Allah’a şükür


Yorum: Üzerimde büyü mü var ?

ACİLSERVİS
Biri sana büyü yaptıysa bir diğeri sana kimin yaptığını bilmez. Öldüreceğinden değil bilmediğinden diyemez. Müşterilere sevimli olmak için bin türlü hikaye anlatılabilir. Gerçekten bir büyü varsa kuranını oku Nas ve Felak surelerini oku başka bir şey yapman gerekmez. Rüyanın eş anlamı da hayaldir. Rüyaların gerçekle bir ilgisi yoktur. Hiç bir rüya ciddiye alınmamalıdır.

Okudunuz mu?  Astronomi alanında eser veren islam bilginleri kimlerdir?

Kayıtsız Üye
Ehli bir insana gidin. Benimde üstümde metafizik bir enerji vardı. Hep iç sıkıntısı huzursuzluk sebebi bilinmeyen ağrılar VS.. Hacamat yapın iyi geliyor. Ama muhakkak ehli birine sizden ücret talep etmeyen güvenilir bir alime başvurun derim. Biri en ufak olumlu bir şey söyleyip hakkımda haset etse yatağa düşen biriyim. Alım birine gittim üstümde erkek ve kadın nazarının çok olduğunu ve sürekli haset ettiklerini söylediler. En son artık hayattan umudumu bile kesmiştim. Dua ede ede hayattayım.Bir bardak suyun içine yarım bardak sirke koyun ve içine 7 defa ihlas, Felak, nas, ayetül kursi, tebbet süresi ve bakara suresinin 102 ayetini okuyun suya. Ve evin her tarafına bu suyla serpiştirin Allah’ın izniyle şifa olur inşAllah. Bide büyü yada nazar varsa ister inanın ister inanmayın ben yapan biri olarak sonucu söylüyorum bir hocamdan öğrenmiştim. Bir tane geniş kaba iki bardak su koyun. Sağ elinizi içine koyun ve hiç çıkarmayın. Felak, nas ve ayetül kursi okuyun 11 defa. Ardından o suyun tadına bakın. O suyun tadı zehir gibi olduysa anlarsın zaten üstünde metafizik bir şeyin olduğunu. Ama önce o suyun tadında normallik varmı diye bakmanız gerek sonra bu işlemi yapın ki bariz ortada olsun. Allah şifa versin size kardeşim bu süreçte kuranla namazla daha çok hasır neşir olun.selametle kalın

Okudunuz mu?  Bedir Savaşında Şehid Düşen Sahabeler

Kayıtsız Üyee
Saffat Süresini oku bolca


işlerim hep ters gidiyor büyümü var

Bu kategoride yer alan Gusül abdestinde tırnak araları başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üzerimde büyü mü var ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.