Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:35
sizden7
Abone

Akrabalar büyü yapıyor. Ne yapmalıyım?

Akrabalar büyü yapıyor. Ne yapmalıyım?

Çiçekkız
Hocaya gıttık. "Sendeki olanları bır bilsen" dedi. Yıllar önce kısmetımı kapatmışlar. Ne işim oldu ne eşim. Görüşmeye gıderken içime buyuk sıkıntılar olurdu. Ordan kaçasım gelirdı. Hangı işe gırsem orda bır sıkıntı olurdu. Başıma gelmedık kalmadı. Vesvese benı yer bıtırırdı. Ama sukur gectı. Bu işe bır kere bulasan iflah olmaz dedıler. Gıdıp onlarla konuşsan inkar ederler,konuşmasam bu işten vazgececek değiller. Hakkımı kesınlıkle helal etmıyorum.bu büyücülerin ahiretteki yeri neresı ve bu insanlardan nasıl kurtulabılırım.

Okudunuz mu?  Yaklaşık 2-3 yıllık kaza namazım var hanefi mezhebine göre en mantıklı ve doğru şekilde nasıl kaza edebilirim?

Yorum: Akrabalar büyü yapıyor. Ne yapmalıyım?

Yaralı Melle
Büyücülük elbette Allahın en sevmediği 2. günahtır. Ama siz gözle görmeden birileri hakkında zanda bulunarak BANA SİHİR yaptılar derseniz ve yapmamışlarsa iftira etmiş olursunuz ve ahirette azaptan kurtulamazsınız.


Yorum: Akrabalar büyü yapıyor. Ne yapmalıyım?

Çiçekkız
Zanla konuşmuyorum EMİNİM. Gercekten Allah korkusu olmayan ve çok fesat insanlar. Zikir cekip yüzümüze karsı üfledıklerıne sahıdım. Esyalarımızı (kıyafet) alıp vermedıklerıne öyle. Engellemek için ne yapabılırım onlara ben onu merak ediyorum.

Okudunuz mu?  Cehenneme giren bir daha çıkamayacak mı?

akrabalar büyü yapiyor bana , kısmetimi kapatmışlar

Bu kategoride yer alan Ölünün yüzüne kimler bakabilir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Akrabalar büyü yapıyor. Ne yapmalıyım? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.