Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:56
sizden93
Abone

Eşim Çok Canımı Yaktı

Eşim Çok Canımı Yaktı

Son Yaprak
Öncelikle konuyu doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum affola.

Öyle doluyum ki anlatmazsam canım çok acır yüreğim yanar.Bu koskoca dünyada o kadar çaresiz kaldım ki..
Bir eşim var sevdiğim tüm zorluklarla göğüs gerdiğim adam..Aşık olduğum sevdiğim hürmet ettiğim..O iyi yürekli adam gitti gözlerini hırs bürümüş bir insan geldi yerine.En ufak bir lafımda tersler küfürler eder..Önünde ki bir eşyayı düşürür o neden orda diye küfürler eder.
Yanımda bana hakaretler eder ben kalkıp bir laf edince boğazıma sarılır.Anneme aileme herkese küfürler eder.Arkadaşlarının yanında küfürler eder.Birlikte çalıştığımız dükkanda oturuyorduk karşılıklı ve dükkanda çok iş vardı yetişmesi gereken bende onları yetiştirmesini söyledim tamam dedi sonra da dedim bugün yetiştir yarın pazar insanlar bir laf eder dedim.O da bana bağırıp küfür etti başımı şişirme diye bende ellerimle ben ne yaptım ki dedim ve elindeki kumandayı suratıma fırlattı bende can acımasıyla bağırmısım nasıl bağırmam canım çok yandı..Ve yerinden kalktı hızlı hızlı dükkanın üst katına çıkarıp küfürler edip dövdü tekme tokat kaç kez hatırlamıyorum ağzımın patladığını suratımın morardığını..Bacağıma tornavida soktuğunu damağımın kesildiğini günlerce yemek yemediğimi…Kafamı yerlere vurduğunu..Kollarımın günlerce morartı içerisinde kaldığını..
Sözüm ona ne zor evlenmiştik oysa ne zor kavuşmuştuk ne fedakarlıklar yapmıştık..Oysa çok seviyorduk birbirimizi ben kendimi kandırmışım.İnsan sevdiğine kıyamaz bilirdim..Sahi kıyamazdı değil mi ?
Oysa çok inançlı bir insan olduğunu söyler herkese..Nasıl korkmaz Allah’ımdan.Kurban olayım yarabbim sana ellerimi açtım sen bilen görensin çarem sensin devam sensin..Sana sığınıyorum 🙁

Okudunuz mu?  Dudak kabuğu yuttum Orucum bozuldu mu ?

Cevap: Eşim Çok Canımı Yaktı 🙁

EHLİMAN
Maalesef ülkemizde böyle vak’alar bir hayli fazla olmaktadır.Bu gibi durumlarda yapılacak fazla şey olmamaktadır.Ya ayrılmak yada sineye çekmek ve düzelmesini beklemek.Fakat siz eşinizi seviyor olabilirsiniz. Kötü günler geçecektir.Bu nedenle ona yumuşak davranmak ve sorunlarını anlamaya çalışmak gerekir.Evlilik içinde bazen kötü günler olur.Fakat bu günler de Allah’ın izni ile geçer.Eşinizin sorunları varsa ona destek olmak gerekir.Yok artık hep böyle devam ediyor ise hayatınız hep kötüye gidiyor ise karar sizindir.Allah yardımcınız olsun..

Okudunuz mu?  Hanbeli ne demektir?

Cevap: Eşim Çok Canımı Yaktı 🙁

musab
Erkek,gücünü kadını dövmekte değil çalışmakta kullanmalıdır.Maalesef erkeklerdeki bu insafsızlığı ben anlayamıyorum.Allah yardımcınız olsun.


Cevap: Eşim Çok Canımı Yaktı 🙁

kartanesi
Bu size bir imtihan Allah yardımcınız olsun. Allah’a sığının ve dua edin. Umarım her şey düzelir. Sizin için dua edeceğim.

Okudunuz mu?  Dr. Zakir Naik kimdir?

yasemin
çok istenilen şeyler kabul olunca , bununda bir imtihanı oluyor muhakkak . iş olsun eş olsun evlat olsun , ne olursa olsun . Bundan ziyade zaten imtihanımız olmasaydı dünyaya gelişimizin anlamı olmazdı , o insanın size çektirdiği sıkıntı , sizin Rabbe daha çok dönmeniz için bir nedendir , başka birşeye kefarettir bilemeyiz . Allahın yoluna sıkıca sarılın dualarınızı eksik etmeyin , mevlam yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Tırnak arasında kurumuş kan ve gusül

Kayıtsız Üye
Bosa gitsin o adam deyismez yazik sana


esim canimi yakti kirildim dinimizce yeri nedir

Bu kategoride yer alan Haram işlerken besmele çekmek birde Allah demek küfür mü başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim Çok Canımı Yaktı Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.