Anasayfa
9 Mayıs 2021, 0:29
sizden95
Abone

Vesvese ile Yemin

Vesvese ile Yemin

forumuyesi
Merhabalar,
Vesvese ile aklıma düşünmek istemediğim düşünceler geliyordu bende dedim tövbe ederken şu düşünceyi düşünmeyeceğim diye şu derken direk şu düşünceyi dedim düşünceyi söylemedim, yeminide şuanki zaman için etmiştim ama zaman kavramı kullanmadan ettim yemini, o düşünce gelirse aklıma yemin bozulur mu? Biraz da sinirle söyledim yemini

Okudunuz mu?  Fatiha suresi hakkında

Cevap: Vesvese ile Yemin

yasemin
vesveseye maruz kaldın , bir düşünce içine girdin . Bu düşünce her neyse artık , bida düşünmicem diye yemin ettin . Ama olaki yine o düşünce aklıma gelirse , yeminimi bozmuş mu oluyorum diyorsun , öylemi ?


Cevap: Vesvese ile Yemin

forumuyesi
evet, yemini sinirle ettim

Okudunuz mu?  Hayvanlar için dua edilir mi?

Cevap: Vesvese ile Yemin

yasemin
Gideceğin yer belli , Allahın affına sığın ve tövbe et
Şeytan insanla uğraşır , mesleği bu zaten . Şuandada yemini bozdun diye vesvese verip seni sıkıntıya düşürmeye çalışıyor.


yeminle ilgili vesvese, vesveseyle yemin etmek, vesveseyle yemin

Bu kategoride yer alan Sunniler ile Hanefiler arasındaki fark nedir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Vesvese ile Yemin Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.