Anasayfa
21 Mayıs 2023, 0:13
itikad
Yönetici

Cin adını söyledi

Cin adını söyledi

siruis
Yıllardır cin musallatına maruz kalıyorum.Gündüzleri içimde hep bir vesvese varken, geceleri farklı şekillerde kendini gösteriyor..Bunlardan birkaçı sırtımda omuzlarıma yakın biryere bütün arkamı kaplayacak şekilde siyah bir ağırlığın çökmesi..Bu bir karabasan değil..nefes alamama gibi bir problem yaşamıyorum bu durumda ama sanki sırtımda çok büyük ağırlık hissediyorum ..geçen haftalarda daha ilginç bir şey oldu :ağırlığın yanısıra sağ omzumu bir kene gibi kemirmeye/ısırmaya çalışırken uyandım..madem arkanda nasıl görüyorsun diyebilirsiniz ama zaten gördüğüm şeyler hep kafamda zahir oluyor.genelikle uyanıkla uyku arasında bir zamanda görüyorsunuz anlık olarak ondan sonra gidiyor..bazen bir el daha doğrusu parmak beni dürtüyor yada sadece dokunuyor ve ben uyanıyorum .parmağı gerçekte görmesemde uyanmadan hemen önce kafamda gözüküyor..genellikle çizgi film gibi ve beyaz oluyor…bu el bazen cinsel bölgelerimi okşuyor o da ayrı bir konu..geçen sene de evde yalnızken tokat atarak uyandırmıştı gece yarısı..

Okudunuz mu?  Ali şeriati kimdir?

hergece rüyalarıma girip benle uğraşsalar da konuşmuyorlardı..hiç aklıma gelemeyecek ayrıntıda ve netlikte rüyalar görüyorum..hiçbilmediğim evlere gidiyorum..ve rüyalarımda bir evin peyzajından tutun da bazen heykeller süslemeler de görüyorum yada bazen köy tarzı evler oluyor..genelde bir kovalamaca ile bitiyor. Bazen karanlık br karakterler.yüzleri belli olmuyor çoğu zaman.bazen üstüme köpek salıyorlar ..

Okudunuz mu?  Cinler, şeytan ve bunların verdiği rahatsızlıklar hakkında bilinmesi gereken başlıca bilgiler nelerdir?

geçen gün yatağımda uzandım ve rüyamda bir çocuk gibi siyah bir şey ( böyle 12 yaş gibi ) arkasını dönmüş kütaphanemde birşeyler yapıyordu.tabi bu çocuk kim falan diye şaşırdım.yatağımdan kalktım yanına gittim. kara kalemle çizilmiş bir çizgi bir karakteri gibiydi..vucudunun dış hatları net değildi. sürekli oynuyor gibi..benim yaklaştığımı anlayınca bir kağıt kalem aldı ders çalışıyormuş gibi yaptı .ben de ders çalışanları sevdiğim içim ısındı böyle yumuşak bir sesle " sen de kimsin " dedim..yüzünü doğru bakmaya çalıştım hatta biraz sarıldım..bu arada tabure gibi birşeye oturuyordu.oda tabure yok halbuki.yüzü karanlıktı ama yine yumuşak bir tonda isminin PRIMILA yada PIRIMİLA olduğunu söyledi..ve ben uyandım..tabi söylemeye gerek yok bu ismi ömrü hayatımda ilk defa duydum.yani izlediğim birfilmden veya okuduğum bir kitaptan duymuş olsam bilinçaltımda kalmış derdimama duymadım.. artık nasıl yazılıyorsa..internetten araştırdım bu ismi ve çok ender bir isim olduğunu öğrendim..sadece hindistan bölgesinde ve amerikada var..işin ilginç tarafı rüyalarımda sanki konuşuyormuş gibi ama karşılıklı konuşmadan içimde bazı diyologlar oluyordu..ama ilk kez konuştum .

Okudunuz mu?  Mevlid-i Şerif (çok güzel)

sizce benle konuşması hayre mi alamet..bu isimden yola çıkarak ne gibi bilgilere ulaşabilrim..


Cevap: Cin adını söyledi

Kayıtsız Üye
Ben de buna benzer şeyler yaşıyorum. Bazen istemsiz diyaloglar geçiyor aklımdan sanki biriyle konuşuyorum. Mesela bana şimdi dikkat et bu gelecek ya da olacak diyor ikaz ediyor ve o oluyor. İsim konusuna gelince hiçbir bilgim yok. Tek bildiğim yardım istiyorum…

Okudunuz mu?  Şok Şok Şok İşte Şeytanın Resmi Bir Alim Tarafından Çizdirilmiş

rüyada ismini duymak cin musallatı belirtisimi, rüyada münafikun adını duymak, Ruyada cin ismi duymak

Bu kategoride yer alan Şeytanı korkutan dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cin adını söyledi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.