Anasayfa
10 Aralık 2023, 2:44
missa04
Abone

Aldatmak ve pişmanlık

Aldatmak ve pişmanlık

Birkul
Hayırlı akşamlar;
8 aydır mutlu bir beraberliğim var, Allah’ın izni ile evliliğe dönüştürmek istediğim bir beraberlik. Fakat iki gün önce aynı şirkette çalıştığım bir kızla nasıl olduğunu anlamadığım bir şakalaşma içine girdik ve bir kaç dakika sonra birbirimize yakınlaştık, iki üç saniyelik bir öpüşme sonrası irkilerek birbirimizden uzaklaştık ve kız gitti. Ben ise hala pişmanlıktan kahrolmaktayım. Allah’a dua dua tövbede bulundum.
Dileğim öncelikle Allah’ın beni affetmesi. En büyük merakım ise sevdiğime bu ihaneti bu dünyada açıklamazsam Allah Ahirette açıklar mı? Bizi ahirette bir arada koyacağı vardıysa da bu sebepten, sevdiğimin helalliği olmazda bizi ayrı koyar mı?

Okudunuz mu?  Haram malla alınan gusül geçerli midir?

Yardımınıza çok ihtiyacım var.


Cevap: Aldatmak ve pişmanlık

@hmet
Tevbe et ve sevgili hayatını hemen evliliğe çevir. Bil ki bunlar islama aykırı şeylerdir.

Bu kategoride yer alan İslamda özel günler hangileridir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Aldatmak ve pişmanlık Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.