Anasayfa
23 Eylül 2021, 0:59
kadin
Yönetici

Sperm Bulaşan Elbise

Sperm Bulaşan Elbise

sercan
Hocam Pislik(idrarveyaSperm vb.) Bulaşmış elbiseye helan ıslakken Yınamıcak bir eşyaya mesela koltuk gibi bir eşyaya bulaşınca nereye bulaştığını unutursak yada kullanmaya devam edersek günahmı ayrıca işim rast gitmezmi yani manevi değeri varmı yoksa bütün evi yıkıcam yardım edin ?

Okudunuz mu?  Siyah Nikab Modelleri

Cevap: Sperm Bulaşan Elbise

find
Meni nereye bulaşmış ise orayı yıkamak gerekir.
Necis olan yerde sadece namaz kılamazsın normal günlerde ıslak olmadan kullanılabilir ama en iyisi yıkanması.
Bütün evi değil sadece bulaştığı yeri.
Çiş ile bir farkı yok, neresi kirlenmişse yıka.
işin ile alakası olmaz bu gibi şeylerin

Bu kategoride yer alan Cünüp olan bir bayan, henüz gusletmeden önce adet olsa, ayrıca gusül alması gerekir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sperm Bulaşan Elbise Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.