Anasayfa
31 Mart 2023, 14:32
sizden4
Abone

Allah Çarpar demek

Allah Çarpar demek

kamilfb
Selamun aleykum Allah çarpar demek caiz midir


Cevap: Allah Çarpar demek

mum
Allah çarpar demek, Allah gazap eder demektir.
Bu sözü bu anlamda kullanmanın dini bir sakıncası yoktur.


Babaannemin Tehditi

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm..
Ben bir kızım.Yaşım 17.Karşı cinsle konuşmamı ailem sorun ediyor.Arkadaşlık düzeyinde de konuşmamı istemiyorlar.Bu sene bir arkadaşım yüzünden kötü yola sapıp sevgili edindim ve başka erkeklerle de öylesine konuştum.Hiçbir zaman ailemden bir şey saklamam.Babaannemde beni uyardı.Uyarmasına karşın hala devam ettim.Babaannem bunun üzerine "hala erkeklerle konuşmaya devam edersen Allah seni çarpsın" dedi.İllaki hayatım boyunca biriyle konuşacağım ve ben bunu çok sıkıntı ediyorum çarpılmak istemiyorum ne yapmalıyım? Arkadaşlık çerçevesinde konuşsamda mı bişey olur?

Okudunuz mu?  Sabah Namazını Kılamadım

Yorum: Allah Çarpar demek

arifselim
Aleykum selam. Allah çarpsın demek Allah ceza versin veya gazap etsin gibi beddua anlamındadır. Yani sana beddua etmiş oluyor. Sende ailenden önce Allah’ın rızasını ara ki her iki dünyada mutlu olasın.


Kayıtsız Üye
Merhaba Allah çarpar ne demek acaba yani Allah dış görünüşümüzle mi çarpar yoksa bizi sadece ahirette mi cezalandırır ananem insanların ağızlarını burunlarını eğdiğini söylemişti bu beni korkutmuştu yani böyle bir gerçeklik var mıdır

Okudunuz mu?  Kimlerin ameli kabul olmaz?

Hoca
Allahın çarpması çok çeşitlidir, belalar gelir veya ahirette cehennem azabı olur
Dünyadaki belalar, bedene gelir mala gelir aileye gelir vs.


Allah carpar demek, Allah çarpar mı, Allah insanı çarpar mı

Bu kategoride yer alan Duaları okuyunca aklımdan çıkıp gidiyor ne yapmalıyım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Allah Çarpar demek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.