Anasayfa
22 Eylül 2022, 23:00
missa08
Abone

Sorularlaislamiyet ve dinimizislam arasındakı farklılıklar.

Sorularlaislamiyet ve dinimizislam arasındakı farklılıklar.

Kayıtsız Üye
Selamun Aleykum. Yardımınıza ihtiyacım var. Sorularlaislamiyet ve dinimizislam arasındakı farklılıklar kafamı çok karıştırıyor. Hangisine inanıcam bilmiyorum. Sorularlaislamiyet müzikin haramı da var mubahı da diyor, sünnete, mekruha önem vermemek küfür olmaz diyor amma dinimizislam müzik icma ile haramdır, sünnete mekruha önem vermemek küfürdür diyor. Ben şimdi kime güveniyim kime inanıyim. Yardım edin

Okudunuz mu?  Günahı açığa vurmak anlatmak ve gizli tutmak

Cevap: Sorularlaislamiyet ve dinimizislam arasındakı farklılıklar.

Darusselam
müzik konusu itilaflı konulardır isyan şarkılarını dinlemek tabiki caiz değildir. Sorularlaislamiyet bildiğim kadar çok sağlam bir site diyebilirim.


Cevap: Sorularlaislamiyet ve dinimizislam arasındakı farklılıklar.

musab
Sorular la İslami yet sitesinde Şafi Mezhebiyle ilgili bir yazı görmüştüm ve o yazıyı bugüne kadar hiçbir Şafi kitabında görmemiştim.Siteye bu bilgiyi hiçbir kitapta görmediğimi söyledim ve kendilerinin hangi kaynaktan yazdığını sordum.Cevap olarak;şuan kaynağı bulamadık bu sebeple o yazıyı kaldırdık dediler.Sonra baktım cidden kaldırmışlardı:)

Okudunuz mu?  Saç boyamak günah mı

Diyeceğim şu ki:Bugüne kadar benim de çok güvendiğim bir siteydi.Ama namaz konusunda bu hatayı sitede soru cevaplayanlar bugüne kadar görmediyse sitede soru cevaplayanların çok da önem vermediği anlaşılıyor.Tamam her insan hata yapabilir;ama burada sadece hata söz konusu değil.Kaynaksız yazı yazmıyorlarsa zaten o konuda da yazmazlardı ve sorduğumda hemen kaynağı verirlerdi.Yani hem kaynaksız yazı yazmışlar hem de o yazıyı sitedeki hocalar kaç aydır/yıldır fark etmemişler.

Okudunuz mu?  Regl iken cevşen okunur mu?

Ben söz konusu siteyi kötülemiyorum.Sadece yaşadığım bir olayı aktardım buraya.

Müziğe haram diyenler de var,sözleri meşru olunca caiz diyenler de var.


Cevap: Sorularlaislamiyet ve dinimizislam arasındakı farklılıklar.

halilcan
birkaç yeri kullanmak her zaman daha iyidir. mumsema,sorularlaislamiyet,fetvameclisi, ilimdünyası, fetvalar.com
dinimizislam pek tercih etmeyin, sünnet ve kaza namazı tek niyet ile ilgili görüşleri yanlış mesela hanefilere göre. bazı görüşler de de çok sertler, ihtilaflı konulara bile direk haram falan diyorlar.

Okudunuz mu?  Vücuttaki kılları temizleme hususunda kadın erkek ayrımı var mıdır?

sorularla islamiyet, dinimiz islam kimin sitesi, Sorularla islamiyet nasıl güvenilir

Bu kategoride yer alan Kul hakkı yedim böyle bir telafi olabilir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sorularlaislamiyet ve dinimizislam arasındakı farklılıklar. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.