Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:12
missa08
Abone

Kul hakkı yedim böyle bir telafi olabilir mi

Kul hakkı yedim böyle bir telafi olabilir mi

BerrinNurr
Ben on dört yaşındayım ama ilme yöneldikçe günahlarım aklıma geliyor ve vicdan azabı duyuyorum. on iki yaşımdayken Türkçeden proje almıştım. (ergindim) . hoca bana şiir okuma görevi vermişti ben de yaptım. onbeş tane demiştişiirimi okudum sonra yorumlara geçildi birisi uzun yapsaydın daha iyi olurdu dedi hoca da ben demiştim ona ‘diyip sana tane demiştim demi dedi ben de evet der gibi onay verdim. Ben bu kul hakkını nasıl öderim? Allah rızası için söyleyin her gün aklıma geliyor. DİYORUM Ki hani her not önemli ya aldığımız puanlar liseye geçiş için: sınav yapabildiğim soruyu boş bıraksam onun yerine denk gelir mi? mesela on puanlık bildiğim bir soruyu yapmasam denkleşmiş olur mu?.

Okudunuz mu?  Helale haram demenin hükmü nedir ?

Cevap: Kul hakkı yedim böyle bir telafi olabilir mi

halilcan
bu kadar özen göstermeniz çok güzel ama vesvese de yapmamak lazım. Kul hakkı mı bilemiyorum fakat sınavda boş bırakmayın bence, belkide kul hakkı değildir, sevap işleyip onlara bagıslamak ve Allahtan af dilemek iyi olur. Kopya vs cekmemek lazım, onlarda kul hakkı.

Okudunuz mu?  Şevval ayı kaç çeker?

kul hakkına tövbe edilir mi, uzerimde kul hakki var ama Allahtan af diliyorum, kul hakkı helalleşme imkanı yoksa

Bu kategoride yer alan 16 yaşındayım tam 4 senedir cin musallatı yaşıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kul hakkı yedim böyle bir telafi olabilir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.