Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:21
sizden8
Abone

Üzerinde Kul Hakkı olan yaptığı sevap işleri o insana bağışlamıyorsa bu böyle ömür boyu mu devam edecek?

Üzerinde Kul Hakkı olan yaptığı sevap işleri o insana bağışlamıyorsa bu böyle ömür boyu mu devam edecek?

dertli34
İnsan birinin hakkına girmiş ise söylerse de Fitne olacağı için diyemiyorsa verdiği sadakaları ve onun adına istifar ediyorsa bu böyle ömür boyu mu devam edecek istiğfar dan ziyade verilen sadakalar ve yapılan hayırlar o insan için ömür boyu mu yapılır bu maddi bir hak değilde manevi bir hak olarak cevap verin teşekkür ederim

Okudunuz mu?  Peygamber efendimizin babası

Cevap: Üzerinde Kul Hakkı olan yaptığı sevap işleri o insana bağışlamıyorsa bu böyle ömür boyu mu devam edecek?

Kayıtsız Üye
Kulun hakki sende duruyor o ayri. Senin yaptigin ibadette duruyor o ayri. Borcunu odersin kimbilir eline bir gun bir firsat gecer.benim ustumde kul hakki var ibadetim tovbem kabul olmuyor demek olmaz.

Bu kategoride yer alan Mumsema anlamı nedir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Üzerinde Kul Hakkı olan yaptığı sevap işleri o insana bağışlamıyorsa bu böyle ömür boyu mu devam edecek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.