Anasayfa
7 Mayıs 2021, 5:44
Siyer
Yönetici

Hz. Muhammed ahirette kiminle evlenecek?

Hz. Muhammed ahirette kiminle evlenecek?

İslam
peygamberimiz ahirette kiminle evlenecek?

Peygamber Efendimiz Cennet’te Kimlerle Evlenecek?

Cennette Peygamber Efendimiz (aleyhisselam) Hz. Asiye ve Hz. Meryem ile evlenecek Allahu Teâlâ beni cennette İmran kızı Meryem ve Müzâhim kızı Asiye ile nikâhladı. (İ.Sünni).sayın hocam böyle bir hadis var mı varsa derecesi ne bir de bu i.Sünni. Kimdir böyle bir hadis kaynağı var mı?

Okudunuz mu?  Hayberin Fethi ile ilgili sorular ve cevapları

Selamünaleyküm. Bu hususta kitaplarımızda bilgi vardır ama belge olacak nitelikte bir hadis yoktur. Mezkür hadis de zayıftır.

Nureddin Yıldız Hoca Efendi : (Soru-Cevap)


Cevap: Hz. Muhammed ahirette kiminle evlenecek?

AYSEN
çok net olmamakla beraber hz meryem ve hz asiyeden bahsedilmektedir hz meryem iffet abidesi olan çok sıkıntı çekmiş büyük kadınlardandır hz asiyede cennet ehlinin büyük kadınlarından görülmektedir

Bu kategoride yer alan Süleyman peygamber kaç yıl yaşadı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hz. Muhammed ahirette kiminle evlenecek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.