Anasayfa
27 Kasım 2022, 18:50
sizden7-2
Abone

Eşim Allaha, kitaba, peygambere herkese küfür ediyor..

Eşim Allaha, kitaba, peygambere herkese küfür ediyor..

düsünceliii
Selamün aleyküm arkadaşlar Başlıkta belirttiğim gibi Eşim Sinirlendiğinde Allaha,kitaba,Peygambere aklına kim gelirse küfür ediyor ne yapmam gerek (Teşekkürler)..


Cevap: Eşim Allaha,kitaba,peygambere herkese küfür ediyor..

halilcan
Ve aleyküm selam
Adanalılar küfrederkende bu tarz küfrediyormuş ama başka şeyi kastediyormuş galiba o konuları bilemiycem ama bizim bildigimiz manada küfrediyorsa eşiniz dinden çıktığı için zaten Allah katında sizin evliliğiniz bitmiş durumda. Eşiniz tövbe edip kelime-i şehadet getirmesi ve tekrar dini nikah kıymanız lazım. Mesela şu an eşiniz dediginiz adamla ilişkiye girseniz zina olur cünkü artık 2 yabancı kişisiniz. Durumunuz çok ciddi, güvenilir birinden bilgi alın ve yardım isteyin bu konuda. Bu konuları eşim dediğiniz adama anlatın ve eşiniz inançlı biri mi öğrenin zaten islamı umursamıyorsa evlenemezsiniz ! Dinsizlerle evlenmek haram, üstelik evlenirim diyen dinden çıkar.

Okudunuz mu?  Çocuklar seytandan korumak icin okunacak dua

Yorum: Eşim Allaha,kitaba,peygambere herkese küfür ediyor..

Kayıtsız Üye
merhaba. benim esimde Allah’a küfür ediyor ve bu yüden artik hicbir Sevgi kalmadi icimde ve ona güvenemiyorum artik. bence Allah’a küfür eden her insan dünyada her bir kötülügü yapabilr. esimden nefret ediyorum ve bosanmak istiyorum. yine Allahima akin olmak istiyorum, esimle dahada evli kadigimda kendimi Allah’a uzak hissediyorum e Allah’a nankörlük yapmis gibi geliyr cünkü ona küfür eden bir adamla evliyim. siz ne dersiiz?

Okudunuz mu?  İçine kapanık olmak ne demektir

Yorum: Eşim Allaha, kitaba, peygambere herkese küfür ediyor..

mum
"eşim Allah’a küfür ediyor ne yapmalıyım" diye soran kardeşlere….

Eşiniz dinden çıkmış olur, yeniden iman etmiyorsa size yaklaşamaz. Boşanma hususu size kalmış


eşim Allah’a küfür ediyor, surekli küfür edip eşim, kocaniz dine kufur ederse

Bu kategoride yer alan Şeytan ve meleğin şeklini düşünmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Eşim Allaha, kitaba, peygambere herkese küfür ediyor.. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.