Anasayfa
13 Kasım 2023, 23:56
missa0
Abone

Çocuklukta cinsel istismar

Çocuklukta cinsel istismar

Misafir Üye
öncelikle selamün aleyküm değerli abilerim ablarım hocalarım bu konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım 18 yaşında bir erkek çocuğuyum yanlış hatırlamıyorsam bundan 12 13 sene önce yaklaşık 5 veyahutta 4 tam hatırlamyıorum çok yakın bir akrabam tarafından cinsel tacizde bulunuldum bir kaç defa böyle o zamanlar yine cinsel taciz girişiminde bulunuldu bu kişi Allah’a havale ediyorum onu ancak ben bunun ne demek oludğunu bilmiyordum çocuktum nihayetinde aklım ermiyordu beni kandırıyordu oyun oynacaz diye yaklaşık aradan 12 13 yaşlarına geldiğimde yani buluğ çağına girdiğimde birden aklıma geldi onun bana böyle yaptıkları hatırladım ve çok kötü oldum kendimi suçladım yeri geldi depresyona girdim nasıl böyle bişey başıma geçti diye şu sıralar bunu yine takıntı haline getiriyorum ve çok acı çekiyorum Allah’a dua ediyorum bir kusurum bir suçum varsa affet diye çoccuktum sonuçta nerden bilim Allah böylelerini ıslah etsin inşAllah şimdi Allah katında bunun bana bir hükmü günahı varmıdır acaba? günah yazılırmı ne yapmam lazım acill yardım edin çok acı çekiyorum.

Okudunuz mu?  Dini bayramlarımız ile ilgili şiirler‎

Cevap: Çocuklukta cinsel istismar

yasemin
Ve aleyna aleyküm selam . Hayır takıntı yapma , bunu sana yapan her kim ise Allah Onu bildiği gibi yapsın . Sen üzülme, senin bir suçun yok , hamdolsun ki şuanda öyle bir şey yok , Allah sığın ve yoluna devam et . Dikiz aynasından devamlı arkaya bakarak araba kullanırsan kaza yaparsın . Bakma arkaya , geçmişe ve yaşanılanlara . Yarın yeni bir gün , her nefes yeniden diriliş , geçmişi dşünerek kendine ceza verme , Allah de yola devam et .

Okudunuz mu?  Doğum sonrası ne zaman ilişkiye girilir

Rabbim kalan ömrünü , geçen ömründen hayırlı eylesin


Cevap: Çocuklukta cinsel istismar

Kayıtsız Üye
Biraz olsun beni rahatlattınız sağolun ancak yinede tam olarak atamıyorum aklımdan


Cinsel Istismar

kenan_3638_
Sayın hocam.Ben küçükken ama 8-10 yaşları arasında akla siğmiycak günahlar işledim.Kaç kere ıntıhar etmeye kalktım.Her gün kendi kendime savaş veriyorum.Hocam ben küçükken cinsel istismara uğradım.Vede çok utanarak vede her söylediğimde kendimden nefret ve tiksinerek utanıyorum.Ben küçükken dayım tarafından cinsel istismara uğradım.Evet bildiğiniz cinsel istismar.1 gün sonra küçük kız kardeşime cinsel istismar uyguladım.Hocam günahı nedir ne yapmalıyım?Lütfen yardım edin hocam yaşım 16 şuanda.Bu duyguyla yaşamak istemiyorum artık hocam lütfen yardım edin…

Okudunuz mu?  Cehennemde müslüman kalacak mı. intihar eden zina yapan

Ensar
Öncelikle Allah dayınızı af ve mağfiret eylesin. Size yapılan bu çirkin fiil için sizler sorumlu değildiniz siz henüz çocukmuş sunuz.Bundan dolayı siz suçlu değilsiniz. Sizin ardından yapmış olduğunuz bu davranış yine çocuk yaşta olmuş yaptıklarınızdan dolayı hesaba çekilmezsiniz. Ancak kişinin buluğ yani ergenlikten sonraki zamandan sonra bilinmelidirki artık kişinin yaptıkları amel defterine yazılır. Hayattan vaz geçmeyin yeterki o çirkin iş için tekrar dönüş yapmayın ve yanaşmayın. Hayata olumlu bakın ve O na yaraşır şekilde kul olmaya bakın.

Okudunuz mu?  Arkadaşlar tarafından dışlanmak

Taciz, Istismarın tevbesi , Istismar

Bu kategoride yer alan İhlasla ilgili ayet ve hadisler başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çocuklukta cinsel istismar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.