Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:19
missa06
Abone

Cinsel Oyuncak

Cinsel Oyuncak

Ahmetgorsel
Merhaba Degerli Mumsema Bir erkegin yada kadinin kendi basina Cinsel oyuncak kullanmasi günahmidir mesela vibratör penis halkasi buttplug yada yapay vajina bunlardan kullanan biri zinadan kacmak için kullandiginda günaha girermi


Cevap: Cinsel Oyuncak

melle
Bu tür cinsel oyuncak kullanmak fıtrata aykırıdır. Peygamberimiz (s) el ile nikahlanmayın buyurması bunlarla uğraşmayın demektir.
Zinadan kaçmak için evlenmek gerekir. Evlenme imkanı olmayan yemeği kısarak şehvetini kırmalıddır.
Zinaya düşme tehlikesi yüksek olan mesela biri tarafından zinaya aşırı şekilde davet edilmiş ise elyle menisini çıkarma izni verilmiştir ama bu sözü edilen araçlarla değil.
Sözün özü bunlar caiz değildir.

Okudunuz mu?  Kur'an okurken sakız çiğnenir mi?

Cevap: Cinsel Oyuncak

Ahmetgorsel
Bu konuyu caiz olmama nasildir Zina yada Livata kadar günaha girilirmi ? Dogru en iyisi evlenmektir ama evlenmeye musait degildir


Cevap: Cinsel Oyuncak

melle
Zina yada livata gibi değildir. Onlar kadar günah değil ama yinede günahtır.


Ahmetgorsel
Bu zamandaki medya gencleri duygularini hunharca kullaniyor 🙁

Okudunuz mu?  Erken yatmak ve erken kalkmak ne demek

melle
Elimizden geldiğince cinsellik olan yerlerden kaçınmalıyız. Şehveti tahrik edecek ortam ve görsellerden sakınlaıyız ki bu gibi cinsellik malzemelerine ihtiyaç kalmasın.


livata, mumsema vajina, vibrator

Bu kategoride yer alan Hz. Peygamberimizin annesi hangi köyde vefat etmiştir??? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Cinsel Oyuncak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.