Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:40
sizden7-2
Abone

Oyuncak makinesinden oyuncak almak

Oyuncak makinesinden oyuncak almak

Rose_love
Selamun Aleykum, bazi makineler var içinde ne olduguda yaziyor cam olduklari için içindekileride gorebiliyorsun ve içine belli bir miktar para atiyorsun diyelim 50 kurus ve cevirince o içindekilerden biri dusuyor geliyor, bunlardan almak haram midir kumara girer mi? Attigin para karsiliginda bir şey gelicek ama sadece hangisi olacagini bilmiyorsun. Orda anahtarliklar var ben atip almak istiyorum ama caiz midir bilmiyorum

Okudunuz mu?  Gusül abdestinde niyet ve tırnaklar

Yorum: Oyuncak makinesinden oyuncak almak

#UguR
O makine para tuzağı. Yani her para attığınızda ilk seferde o oyuncağı alamazsınız. Yani bir kaç kez denedikden sonra anca zar zor alırsınız. Yani o kadar para vermektense oyuncakcıtan almak daha kaarlıdır.


Yorum: Oyuncak makinesinden oyuncak almak

Rose_love
Hayir kardesim, oyuncak cikiyor yani belki cikar belkide cikmaz diye bir sans meselesi yok, illa bir şey aliyorsun ama tam olarak hangisi oldugunu bilmiyorsun, modelleri goruyorsun ama asagidaki kutudan hangisinin cikacagi belli degil. Ayrica magzada gorsem zaten ordan alirim. Bu durumda beni bilgilendiricek biri var mi?

Okudunuz mu?  Bilal bin rebah eşi varmıydı

#Ugur

Bu kategoride yer alan Devletin ödediği maaş haram mı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Oyuncak makinesinden oyuncak almak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.