Anasayfa
21 Nisan 2022, 23:29
sizden9
Abone

İstimnadan Kurtulmak için İlaç var mı?

İstimnadan Kurtulmak için İlaç var mı?

qwert12380
İstimna yapma isteğinden kurtulmak için ciddi bir yan etkisi bulunmayıp istimna isteğini bitiren eczanelerde satılan bir ilaç var mıdır?


Cevap: İstimnadan Kurtulmak için İlaç var mı?

NurcuÇocuk
Bir spor dalına kayıt olun futbol basketbol bunlarla uğraşırsan aklına bile gelmez

Okudunuz mu?  İmanda Vesvese İle Alakalı Dört Hadis Ve Şerhi

Cevap: İstimnadan Kurtulmak için İlaç var mı?

prokado
aynen öyle


Cevap: İstimnadan Kurtulmak için İlaç var mı?

qwert12380
< Bir spor dalına kayıt olun futbol basketbol bunlarla uğraşırsan aklına bile gelmez >
Zaten haftada 2 kere futbol oynuyorum. Daha fazlasını vücudum kaldırmıyor. Ama işe yaramıyor. Bana ilaç lazım. Var mıdır acaba yan etkisi olmayan bir ilaç?

Okudunuz mu?  Burs meselesi hakkında... (yalan bilgi vererek burs almak caiz mi)

NurcuÇocuk
Oruç tut peygamber efendimizin (s.a.v) tavsiyesidir


qwert12380
< Oruç tut peygamber efendimizin (s.a.v) tavsiyesidir >
Zaten ramazan geliyor. Ama önceki ramazanlarda da aynıydı. Yani orucun da pek bir etkisi olmuyor. Oruçluyken doğal olarak yapmıyorum. Harama filan da asla bakmam. Boşuna oruç tutmuş olmak istemem. Ama iftar ile sahur arası vakit
Bu yüzden ilaç kullanmak istiyorum. Araştırdım da anti depresan ilaçları iyi geliyormuş galiba. Ama onlar da uyuşturucu gibilermiş. Bağımlılık yapıyorlarmış ve kullanmayın diyorlar.

Okudunuz mu?  Allah Yazısı

NurcuÇocuk
Böyle bir alışkanlıktan kurtulmak istiyorsan al bu alışkanlıktan kurtuldun mu zaten gerisi gelir ama yineden sen bilirsin


istimnadan kurtulmak

Bu kategoride yer alan Bir insan günahından pişman olmuyor ve o günaha karşı yapıyorum demesi imanı kaybetmeye sebep olurmu başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İstimnadan Kurtulmak için İlaç var mı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.