Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:05
sizden04
Abone

Hangi günler cünüp olunmaz

Hangi günler cünüp olunmaz

Birkan16
hangi durumlarda cünüp olunmaz

Selamün Aleyküm arkadaşlar ben bir kaç gün cünüp durdumda şimdi Ramazan’dan dolayı gusül almayı düşünüyorum her cünüp oluşumuma gusül almam gerekirmi yoksa bir kez gusül almam yeterlimi ? Şimdiden Allah razı olsun

Okudunuz mu?  Tebliğ etmek ne demek

Cevap: Selamün Aleyküm cünüp’lükle ilgili

HamzaAdam
Ne zaman cünup olmuşsan o zaman gusül alırsın, bekletilmez bu yoksa ibadete engel olur. Sorduğunu soruya göre cevap veriyorum, eğer doğru anlıyorsam bana söyle, sen şimdi birkaç gün cünup durduğun için kaç kere gusül abdesti alman gerektiğini mi soruyorsun, bu şüphe doğru değildir. Bir kere alman yeterlidir.

Bu kategoride yer alan Allah'ı dost olarak görmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hangi günler cünüp olunmaz Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.