Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:43
missa09
Abone

Kolonya orucu bozar mı ?

Kolonya orucu bozar mı ?

lastworld
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Bugün oruçluyken ferahlamak için ellerime kolonya sürdüm. Vakit geçti biraz uyudum derken kalktım namaz için abdest alacakken unuttum ağzıma su götürürken kolonyanın acı tadını hissettim fakat hiçbir şekilde yutmadım. Acı hali ağzımda hissettim sadece. Bunda bir sıkıntı oluşur mu acaba?

Okudunuz mu?  Kurbağaların özellikleri nelerdir?

Yorum: Kolonya orucu bozar mı ?

Hoca
Abdest almaya başlarken önce eller yıkanır, eller yıkanınca kolonyadan eser kalmaz.
Kolonya eseri kalsa bile yutmadığınız sürece oruç bozulmaz


Yorum: Kolonya orucu bozar mı ?

canko
orucun amacı açların halinden anlamak nefsine hakim olmak değil mi neden ufak tefeklerle kafanızı karıstırıyonuz kalbinde bu durumu hissediyorsan skntı yok demektir.

Okudunuz mu?  Allah inancının insan davranışlarına etkileri nelerdir

Yorum: Kolonya orucu bozar mı ?

lastworld
Öncelikle yanıtlarınız için teşekkür ediyorum.
Tereddütte kalmamın sebebi mükemmeliyetçi olmam. Her şeyi detayıyla kontrol etme huyum var maalesef. Oruçta da çok şüpheye kaldığım durumlar oluyor. İbadetime zarar gelmiş midir acaba diye çok tereddütte kalıyorum. Bu durumu bana açıkladığınız için sağolun. Hayırlı akşamlar.

Bu kategoride yer alan Kedilerin kulağına Şifreli damga caiz midir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kolonya orucu bozar mı ? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.