Anasayfa
7 Mayıs 2021, 14:07
Oruc
Yönetici

Krem sürmekle oruç bozulur mu

Krem sürmekle oruç bozulur mu

Kayıtsız Üye
Arkadaşlar Ben Bıyık bölgesine istekli olarak krem sürüyorum(ordaki bıyıkları alıyo).Bunu oruçluyken yaptım ama Hiç aklıma gelmedi oruçlu olduğum.Sonra Sürdüm çıkartırken kremi Boğazımda Böyle bir tat hissetim.(yutmadığıma eminim Dudağıma geldi sadece Yutmadığımada eminim)Orucun bozuldu mu ?

Okudunuz mu?  Oruç ile ilgili sık sorulan sorular ve cevapları nelerdir?

Cevap: Krem sürmekle oruç bozulur mu

mum
Krem yutulmadığı takdirde oruç bozulmaz.


Oruç Ve Krem

Oruç
Öncelikle yüzüme krem sürmüştüm ve dudaklarımda tadı kalmış daha sonra ben bunu yaladım ve ağzıma tadı geldi yutmadım ağzımı çalkalamam için gittim ve panikten yutmamak için sanki boğazımdan biraz su geçti yanlışlıkla yuttum orucum bozuldu mu ? Kaza orucuğu tutucağıma söz verdim

Okudunuz mu?  Bayanların Ramazanda adet geciktirici ilaç kullanmaları caiz midir?

Yorum: Krem sürmekle oruç bozulur mu

Ensar
Yalnışlıkla yapmış olduğunuz bu davranış orucunuza herhangi bir zarar vermez, orucunuz bozulmamıştır içiniz müsterih olsun. Allah oruçlarınızı kabul etsin

Bu kategoride yer alan İki adet arası on beş günden az temiz kalanlar oruç tutabilir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Krem sürmekle oruç bozulur mu Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.