Anasayfa
15 Ocak 2024, 16:41
sizden08
Abone

Dua mı büyü mü?

Dua mı büyü mü?

neyapsamki
Merhaba arkadaşlar,
bir kitapta bağlılık durumlarını çözmek için dua adı altında bir şey buldum.

"niyet ettim üzerimdekli her türlü bağlılığın çözülmesi, kötülüğün kalkması, kısmetimin ve açılmasına.." diyerkek yorgan ipliğine 221 veya buna gücü yetmezse 21 veya 40 veya 70 düğüm atılır. her düğümü çözerken besmele çekilerek birine felak ikincisine nas suresi okunur ve düğümşler çözülüp bitirili,r. düğümler çözülünce Allahın izniyle bütün bağlılık da çözülmüş olur."

Okudunuz mu?  Gusül almadan önce avret yerini yıkamak

3 sene önce çok iyi bir üniversiteye kazandım ondan önce çok çalışkandım boş vakit geçirmeyi sevmezdim. ama o sınavı kazandıktan sonra herkes çok konuşmaya başladı bu durumu ve açıkcası nazar da değmiş olabilceğine inanıyorum. Nazar peygamberi,mizce de kabul edilmiş bir şey batıl değil diye düünerek bu duayı okumayı düşündüm. ama düğüm atma çözme falan emin olamadım bunu uygulamamda dinen sakıncalı bir şey olabilir mi? kimse için değil sadece kendim için yapıcam yoktur dimi bir sakıncası??

Okudunuz mu?  Hz. Fatıma annemizin yüzüğünde ne yazar ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Allah razı olsun.


Cevap: Dua mı büyü mü?

Kayıtsız Üye
De ki: "Sığınırım o sabahın Rabbine,Yarattığı şeylerin şerrinden, Karanlığı çöküp bastırdığında bir gecenin şerrinden,O DÜĞÜMLERE ÜFLEYEN üfürükçülerin şerrinden ve kıskançlık gösterdiğinde bir kıskancın şerrinden!" felak suresi.. kesinlikle yasaklanmıştır kardeşim,hiç girme böyle işlere…"Muhabet için efsun yapma, İPLİĞE OKUMA, büyü yapmak şirktir." rivayet edilir.Allah muhafaza kesinlikle ve kesinlikle uzak dur…inşAllah imanlı müslümana büyü-müyü sökmez kardeşim. 😉 bunları kafana takarsan,acaba öyle mi böyle mi dersen kendi kendini sıkıntıya sokarsın. yatmadan önce ihlas-felak-nas okumanın,hatta avucuna okuyup vücudu sıvazlamanın hadis olduğu söylenir. sen de öyle yap.

Okudunuz mu?  Doğum günü kutlamak ve gelinlik giymek caiz midir?

Cevap: Dua mı büyü mü?

Aşk-ı Vuslat
Yukarıda zikrettiğiniz bozma şeklinin dinen geçerli olup olmamasına göre bir fetva yoktur. Dualar okunuyor diye bundan bir şey olmaz aman deyip yapmayın, biliyorsunuz ki büyülerde genellikle dualarla ayetlerle yapılıyor. Bir zararı dokunabilir size manevi olarak o yüzden şahsen önermiyorum. Size tavsiyem; namazınızı kılın, kuranınızı okuyun bol bol dua edin, felak ve nas surelerini de devamlı günlük olarak okuyun faydasını göreceksiniz biiznillah.
Selametle.

Okudunuz mu?  Gusül öncesi bevl etmek hakkında

Arapça Bilen Varsa Bir Bakabilir mi

mado71
Evden çıktı arkadaşlar bileniniz var mı

Dua mı büyü mü?


mum
Muska şifa ve nazar amaçlı yapılmış
içerisindeki yazılar şunlardır:
Euzu, Besmele, İsrâ Suresi 82. Ayet, Kalem Suresi 51. ayeti, ihlas, felak ve nas sureleri.


bismillahsiz büyüler, Yapılan büyünün bozulması için dua, dilek büyü

Bu kategoride yer alan Cünüp ders çalışmak başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dua mı büyü mü? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.