Anasayfa
14 Ağustos 2022, 18:13
sizden1
Abone

Dinimizde Uğur var mıdır?

Dinimizde Uğur var mıdır?

aydin77a
Uğur da dinimizde vardır. Uğursuzluk yoktur. Bir olayı hayra yormakta mahzur yoktur. Fakat şerre, uğursuzluğa yormak uygun değildir. Dinimizde uğursuzluk yoktu deniliyor ugur varmidir?
2) ugur yoksa boyle soru sormam kufur olurmu?


Cevap: Dinimizde Uğur var mıdır?

imam
Dinimizde Uğur veya uğursuzluk yoktur

Okudunuz mu?  Gizli İlimler Hazinesi & Araplar

Cevap: Dinimizde Uğur var mıdır?

Molla_Efdal
Dinimizde uğur-uğursuzluk yoktur.
Bunu soran kişide küfre girmiş olmaz.


Yorum: Dinimizde Uğur var mıdır?

Kayıtsız Üye
Çok güzel yanıtlamışsınız teşekkür ederim bunu beğenen ben ve beğenen herkes adına ve cevapta bana göre güzel


Kayıtsız Üye
Nihat hatipoğluna uğursuzluk varmı diye soruluyor, yoktur ama mesela bir ailenin ilk çovuğu kız ise bu uğurludur diyor. Bu doprumu ? Uğur diye bir şey varmı ?

Okudunuz mu?  Tekrar kapanmak istiyorum ama kapanamıyorum

arifselim
Dinimizde iyiye yormak, güzelliği ve mutluluğu temenni etmek vardır. Nihat Hatipoğlu hocanın demek istediği bu olabilir. Uğur diye bir şey yoktur. Sadece Allah’tan daima iyiyi dilemek ve güzel şeyleri ümit etmek vardır.

Bu kategoride yer alan Çamaşırdaki Islaklık İçin Gusül Abdesti Alınmalı Mı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinimizde Uğur var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.