Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:06
missa08
Abone

Salati tefriciye okurken bitmesine az kalmışken adet olunursa devam edilebilinir mi?

Salati tefriciye okurken bitmesine az kalmışken adet olunursa devam edilebilinir mi?

misafir ff
salati tefriciye duasını okuyorum, aksilik ya tam da bitmesine 544 kalmışken adet oldum, devam etmem nasıl olur? o kadar üzülüyorum ki bitiremedim diye, kendim mi devam etsem yoksa başkasına mı devam ettirsem daha iyi olur? lütfen acil cevap

Okudunuz mu?  Babamın Amcasının Torunu İle Evlenmek?

Cevap: Salati tefriciye okurken bitmesine az kalmışken adet olunursa devam edilebilinir mi?

@hmet
Adetli kadın salavat okuyabilir dini bir sakıncası yoktur.
Başkasına okutmak bid’attir.

Bu kategoride yer alan Peygamber Efendimizin Annesinin babasının Adı Nedir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Salati tefriciye okurken bitmesine az kalmışken adet olunursa devam edilebilinir mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.