Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:45
missa0555
Editor

Babamın Amcasının Torunu İle Evlenmek?

Babamın Amcasının Torunu İle Evlenmek?

Kayıtsız Üye
Selamınaleyküm,
benim bir sorum var, babamın amcasının kızının kızı ile nikah caiz midir? Babamın amcasının torunu ile evlenmek istiyorum daha doğrusu olumlu düşünüyorum ortada ciddi bir sözlenme veya istenme durumu yok, sadece kendim içimde sakladığım duygular ve düşünceler bunlar. Ve bunda dinen bir sakıncası yoksa, Ben BU mevzuyu nasıl açabilirim? Kızın tabiki böyle düşündüğümü bilmiyor, ve kendisini senede 1-2 kere görüyorum uzakta oturduğumuz için.

Okudunuz mu?  Perşembe gece yatsı namazı ve ardından hacet namazı kılınca sabah elde kına oluşması

Yorum: Babamın Amcasının Torunu İle Evlenmek?

Ensar
Ve aleyküm selam, Babanızın amcasının kızının kızı ile evlenmenizde herhangi bir mâni yoktur. Bu sorunu Annenize Annenizde Babanıza söyler,uygun görürlerse yada sizin için uygun olursa hayırlı bir iş için gider kapıyı çalarsınız. Bu tür işleri evin büyükleri ile görüşmekte yarar vardır.

Okudunuz mu?  Başkalarının özel hayatını araştırmak günah mı?

Yorum: Babamın Amcasının Torunu İle Evlenmek?

Kayıtsız Üye
Hocam teşekkür ederim cevabınız için, içimi öncelikle çok ferahlattı, ancak bir sorum daha var, bu evlilik akraba evliliği sayılır mı ve çocuk engelli Doğma potansiyeli çok yüksek olur mu?
Selam ve dua ile

Okudunuz mu?  Kısaca Tekvin Nedir?

Yorum: Babamın Amcasının Torunu İle Evlenmek?

ACİLSERVİS
Sağlık ile ilgili soruları doktorunuza sorabilirsiniz.

Bu kategoride yer alan Çok ağır bir imtihandayım başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babamın Amcasının Torunu İle Evlenmek? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.