Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:44
missa0555
Editor

Çok ağır bir imtihandayım

Çok ağır bir imtihandayım

Kayıtsız Üye
Çok ağır bir intihamdayım hem okul hem gelecek kaygısı hem ailevi ölmek aptallık olur ama çok zor be abi her gün çok dua ederim bazen secdademi alır ağzım susar gözyaşlarım konuşur ben hep rabbimi şükrederim rabbimi üzmeden nasıl ölebilirim yada canımı alır ona sarılıp ağlamak istiyorum daha 18 yaşndaym çok yordular be abi beni çok aklımı yitirdim çok yoruldum dua edin ne olursunuz bu kardeşiniz için kalbim dayanmıcak ölücem yoksa elimi kimse tutmuyo be abi kimse ben ne yapıcam abi çok yalnızım

Okudunuz mu?  Eşimin ailesiyle kalmak zorunda mıyım

Yorum: Çok ağır bir imtihandayım

Kayıtsız Üye
Güzel kardeşim selamun Aleyküm,sana sabret desem biraz zor olacak ama ferahlık ondadır ama en önemlisi çözüm üretmektir. ..nedir senin bu sıkıntıların? Onu halletmek lazım.Abin,arkadaşın ablan anne ,baba vs.kim varsa konuş yardım al,konuşacak bir şey değil ise dua et Allahım beni doğru yola ilet de,geleceğin, ailen gibi böyle önemli şeyleri yardımsız yapamazsın, güçlü durmaya çalış daha yaşın 18 görecek çok şeyin var ,elbetteki bazı imtihanlardan geçecek sınanacaksın!Ki içindeki kömür elmas oluncaya dek.Namazlarını aksatma dua et insaAllah O seni duyuyor,görüyor ve haberdar senden.insaAllah bu sıkıntıların altından kalkacaksın!

Okudunuz mu?  Mezar taşıma ile ilgili

Yorum: Çok ağır bir imtihandayım

Hoca
Bizde her gün gelecek kaygısındayız inan ve her gün aynı endişeleri taşıyoruz
Ama bu dünyevi bir endişe değil ahiret endişesi….
Biz üzerimize düşeni yaparsak Allah büyüktür affedicidir


Yüküm Ağır

Kayıtsız Üye
Eziliyorum yüklerimin altında günahların altında herkese öfkem var niye biliyorum düzgün bir insan olmadığım için. Gitmek istiyorum ama çocuklar var işin içinden çıkamıyorum her gün günah, ne edeceğimi bende bilmiyorum. Beni bu kadar yıpratan ne kul hakları gidip helallik alamam, alsam rezil rüsva… Yoksa kendimi yer bitiririm. Ölümü istemeyin demiş hadis peygamberimiz . Kabir i düşünüyorum nasıl hesap vereceğim. Ecel den korkuyorum yatamıyorum. Tövbe ediyorum kabul olunmaz …bir takım kul haklarını da benim yaptıklarımı anladılar.. ama çaktırmıyorlar sokakta yürüyemiyorum tanıdık insanlar denk geliyor ters ters bakıyorlar bana. Haklılarda dışardan bakınca dindar dersin ama eli uzun …siz diyin ben ne edeyim.

Okudunuz mu?  Hak helal etmemek günahmı ne yapmam lazım?

Kayıtsız Üye
kınanmak ateşden hayırlıymış, girdiğiniz kul haklarından helalleşme yolunu seçin. eğer durumun daha kötü olması aşikarsa da verdiğiniz zararı kendi cinsinden telafi edip, tevbe edin. önemli olan insanların dindar bellemesi değil, Allah avc nin kulum demesidir. Allah avc kulunu severse insanlara da sevdirir, merak etmeyin. siz helalleşmeye bakın bir hal yol çaresi bulunur inşaAllah.

Okudunuz mu?  Vacip nedir kaça ayrılır?

Kayıtsız Üye
Allah’ın bir adı settardır gizleyen örten bir adı da afuv dur affedendir.öncelikle rabbinden af merhamet dileyeceksin o çokça bağışlayandır.onun büyük isimlerine sığın seni yargılayacak sadece rabbindir ne demiş rabbimiz rahmetim gazabımı geçmiştir herhalde kullarını affeder hayatta birçok hatalar günahlar işleriz önemli olan bu günahları hataları bir daha yapmamak tövbe etmek pişman olmaktır irademizi kullanıp iyi doğru olmaktır

Bu kategoride yer alan Kardeşe Beddua Etmek başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Çok ağır bir imtihandayım Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.