Anasayfa
11 Temmuz 2023, 23:34
missa0555
Editor

Kardeşe Beddua Etmek

Kardeşe Beddua Etmek

Kayıtsız Üye
Oğlan kardeşim internetin yerini değiştirmişti ben izin vermedim orda olmaz dedim çok sinirlendi bende olmaz dedim sinirle modemi fırlatıp kırdı bende beddua ettim bana tokat atti ardından ben yine beddua ettim 3 5 kere Allah belanı versin dedim bedduam tutarmi

Okudunuz mu?  Kötü alışkanlıklar ile ilgili ayet ve hadis-i şerifler

Yorum: Kardeşe Beddua Etmek

Ensar
Bedduanın tutup tutmayacağını Allah bilir. Siz o anda sinirliydiniz ve beddua ettiniz, sizin o anki etmiş ettiğini beddua tutabilir çünkü belkide o anda cuma günüdür yada duanın kabul aldığı andır, her nerede ve nasıl olursa olsun beddua etmemek için kendimizi tutmalıyız. Ettiğiniz beddua için pişman olmuş ve kabul olmamışsa o ana kadar tövbe eder ve Allah’a olmaması için duada bulunur sunuz. Umulurki Allah bu durumda duanızı kabul eder.

Bu kategoride yer alan Düğün öncesi dini nikahta eşler arasındaki ilişki nasıl olmalı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kardeşe Beddua Etmek Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.