Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:52
sizden0
Abone

Babam çok cahil lütfen bir akıl verin.

Babam çok cahil lütfen bir akıl verin.

prokado
Geçen cumartesi babam haşa ALLAH a sövdü o günden bu yana dedimki bu adama karşı hiç bir sevgi beslemeyeyim sadece saygılı davranayım. Ama ben babamın İSLAMA geri dönmesini istiyorum ayrıca rızkımız biraz daraldı ve borçlarımız çok bu durumdanmı kaynaklanıyor acaba? Birde babamın ALLAH a küfür ettiğini anneme söyleyebilirmiyim annem onu tevbe etmeye yönlendirir belki.

Okudunuz mu?  Başı mesh etmek

Cevap: Babam çok cahil lütfen bir akıl verin.

Molla_Efdal
Öncelikle Rabbim borcunuzu ödemeyi nasib eder inşAllah.

Babanızın haşa Allah’a sövmesi imanı etkileyen bir durum muhtemelen babanıza İslamı öğreten biri olmamış ve bu yüzden böyle bir şey yapmış. Lakin bu kabul edilemez babanızın tez zamanda kelime-i şahadet getirip tövbe etmesi lazım aksi taktirde Allah korusun iki dünyadada babanız hüsrana uğrar. Annenize bu durumu bildirin çünkü bu nikahı da etkiliyor. Umarım diğer sayfadaki ağabeylerimiz benden daha çok yardımcı olur.

Okudunuz mu?  İstibra Yöntemi

Selametle..


Cevap: Babam çok cahil lütfen bir akıl verin.

mertyürek
daha fazla bilgi verebilir kardeşlerim
CENAB’I ALLAH CELLE CELALÜH yardımcın olsun.PEYGAMBER EFENDİMİZ SALLALLAHU ALEYHİ VE SELLEM şefaatçin olsun


Cevap: Babam çok cahil lütfen bir akıl verin.

prokado
Amin saolun ama babam kesinlikle kabullenmez küfür ettiğini çok cahil bir insan ama dediğiniz gibi kendisine islamı ögreten yoktu sanırım. Anneme söyledim küfür ettiğini annem o asla o niyetle küfür etmez azına gelerek söylemiştir dedi. İnşaAllah bir vebal olmaz

Okudunuz mu?  Sevdiğim kişi ile öldükten sonra kavuşur muyuz?

babam çok cahil

Bu kategoride yer alan Rüyalanmak Günahmıdır? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Babam çok cahil lütfen bir akıl verin. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.