Anasayfa
10 Şubat 2023, 15:42
sizden07
Abone

Sevdiğim kişi ile öldükten sonra kavuşur muyuz?

Sevdiğim kişi ile öldükten sonra kavuşur muyuz?

Ptansu
Benim hayatıma 3 ay önce bir erkek girdi.benim erkek arkadaşım vardı ve o hayatıma girdiğinde ben erkek arkadaşımdan ayrıydım.o da benim hayatıma girdiğinde evliydi ve eşiyle ayrı yaşıyordu,1 çocuğu vardı,biz birbirimize çok ısındık,içimiz çok ısındı ve gizli bir ilişkiye başladık,ilişki 2 ay çok iyi gitti ama yüzyüze sadece 2 kez görüşebildik.birbirimizi çok sevdik,ama onu 1 ay önce trafik kazasında kaybettim.öldükten sonra birbirimize kavuşur muyuz?o benim ondan sonra başka birini sevmemi ister mi?en son bana seni seviyorum dedi telefonda ve 5 dk sonra kaza geçirip öldü,gözleri açık gitti,onu unutamıyorum ve hala çok seviyorum,öldükten sonra kavuşur muyuz?

Okudunuz mu?  Korkuyu yenmek için okunan dua

Yorum: Sevdiğim kişi ile öldükten sonra kavuşur muyuz?

arifselim
Dünyada evli olarak ölenler ve ahirette de cennete giren kimselerin evliliklerinin cennette de devam edeceği bildirilmiştir. Ancak bu dünyada evli olmayan kimseler hakkında kesin bir bilgi yoktur. Elbette cennete girerlerse Allah dilerse onları orada bir araya getirebilir. Ona dua et ve seninde kendi hayatına devam etmen gerekir. Allah’ın rızasını uygun yaşamak ve haramlardan sakınmak gerekir.

Okudunuz mu?  Büyüden kurtulma çareleri?

Yorum: Sevdiğim kişi ile öldükten sonra kavuşur muyuz?

Ptansu
Bana cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim.ben kariyeri oldukça yüksek biriyim,ama Allah bana eş vermiyor.tam ruh ikizimi buldum dediğim insan trafik kazasında öldü,diğer ayrı olduğum arkadaşımla da ailem istemediği için ayrılmak zorunda kaldım,şimdi kendimi çok yalnız ve çaresiz hiisediyorum,Allaha şükür kariyerim sağlığım güzelliğim yerinde,ama Allah benim istediğim kişiyle evlenmeme izin vermiyor.birinin ahını mı aldım geçmişte,yoksa bana büyü mü yapıldı bilmiyorum,ama sevdiğimi trafik kazasında kaybettilten sonra toparlanamadım,günah olmasa öleceğim ve onun yanına gideceğimi bilsem hemen öleceğim,derdimi kimseye anlatamıyorum kariyerim zedelenir diye,bu bir imtihansa bana çok ağır geldi,ben inançlı biriyim,çok üzülüyorum,ağlıyorum,hastalwnmaktan korkuyorum,sevdiğimi çok özlüyorum,çaresizim.

Okudunuz mu?  Eşine dübürden yanaşan kişi cennet yüzü görmeyecekmiş ve ömür boyu cünüb gezecekmiş

Yorum: Sevdiğim kişi ile öldükten sonra kavuşur muyuz?

arifselim
Kıymetli hanım kardeşim. Ölenle ölemezsin. Allah’ın takdirine razı olmak zorundayız. Kaldı ki ölmek bir son değildir. Kendini toparlamak zorundasın ve hayatına bir şekilde devam etmek zorundasın. Allah sana bir çok hayır ve mutluluk kapılarını açabilir. Senin inancının gereği zaten budur. Namaz kıl ve namazdan sonra Allah’a dua et. Allah sıkıntılarını gidersin ve içini huzurla doldursun.

Okudunuz mu?  Küfür etmek - sövmek günah mıdır?

Ayseldmr
Merhabalar, 2 ay kadar önce çok sevdiğim sevgilim vefat etti. Çok iyi bir insandı okul bitince evlenecektik ama evlenemedik. O öldükten sonra çok şeye pişman oldum yaptığımız haramlar için günlerce tövbe ettim, namaza başladım, Yasinler okudum her gün. Allahım bizi affeder mi? Ahirette kavuşur muyuz?

Okudunuz mu?  Anneye yalan söylemek günah işlemek

ACİLSERVİS
İkinizde cennete gittiniz. Ölen kişi eğer kadın ise ve bekar öldüyse o sizi isterse ve Allah dilerse beraber olursunuz. Siz kadınsanız evlenip yaşamaya devam ediyorsanız o zaman siz kocanızla beraber olursunuz. Birinin karısını alıp diğerine vermek olmaz.

Bu kategoride yer alan Namazda öksürük tutarsa ne yapmalı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Sevdiğim kişi ile öldükten sonra kavuşur muyuz? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.