Anasayfa
21 Ekim 2023, 21:12
sizden05
Abone

Ailem dindar değil.

Ailem dindar değil.

Muhammedinizi
Merhaba, ben 15 yaşındayım. Allah’a şükür namazım niyazim yerinde. Ama ailem benim gibi değil. Babam namaz kılmıyor, küfür ediyor, başörtülüleri kotuluyor fakat orucunu tutuyor. Annem ise kapalı değil, kendisi 50 yaşında fakat aklında kapanmak yok. Sorunca ise içimden gelmesi lazım diyor. Allah’a şükür abim aşırı dindar. Bazen merak ediyorum acaba böyle bir aileden biz nasıl olduk diye. Abilerim, ablalarim lütfen bana bir çözüm önerisinde bulunun. 😞

Okudunuz mu?  Karım annemle tartıştı yatakları ayırdı ne yapmalıyım

Cevap: Ailem dindar değil.

hakan08
selamun aleykum.
Benim ailemde dindar bir aile değildi.Hatta sülalede dindar olarak gösterebileceğim kimse yoktu.Allah nasib etti Cumalara,oradanda 5 vakit namaza başladım.Sakal bıraktıktan sonra ailemden ve sülalemden baskı gördüm.Gerek ailemde gerekse kuzenlerimde destekleyen yoktu ama çok şükür sebat ettim ve yoluma devam ettim.
Senin destek alabileceğin abinin olması senin için büyük avantaj.
Ailen dindar olmayabilir ama sen onların evladısın.Başın dara düşse arkadaşın bir gün iki gün bakar ama ailen her zaman yanında olur. Kınamalarımızı ve kızgınlıklarızda ölçülü olmalıyız.Zor zamanlar geçer,akıllar başlara devşirilir elbet.Namazlarımızda daima ,gerek kendimiz gerekse ailemiz için Rabbimizden son nefeste iman selameti dileyelim.Zamanla her şeye bakış açımız daha da genişleyecektir.

Okudunuz mu?  Aklıma dinimle ilgili şüpheler geliyor

ailem dindar değil

Bu kategoride yer alan Allah'ı överek dua nasıl yapılmalıdır ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Ailem dindar değil. Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.