Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:54
sizden93
Abone

Açık parfüm caiz mi

Açık parfüm caiz mi

Acizanekul
Açık parfümlerden almak hak ihlaline sebep olur mu , bu parfümleri yapanlar açık ünlü markaları mı taklit ediyor , alan da satan da orjinal olmadığını biliyor ,açık parfüm konusundaki düşünceleriniz nelerdir


Cevap: Açık parfüm caiz mi

mum
Firmalar açık parfüm de satıyor. Bizde esansçılardan açık esans alırız ama onlarda fabrikaların üretim yerinden tüpler halinde alıyorlar.
Not:Kardeş sen sorularını yanlış başlığa açıyorsun onun için gözümüzden kaçar ve cevaplar gecikir.

Okudunuz mu?  Zikir hakkında Hadisi Şerifler

Cevap: Açık parfüm caiz mi

Acizanekul
Tamam anladim bundan sonra o başlığa acarim ,sonuc olarak imitasyon ürün gibi mi oluyor kullanmanın dinen sakincasi olur mu


Cevap: Açık parfüm caiz mi

Şema
Hayır imitasyon olmuyor çünkü firmanın kendisinden alınıyor.

Bu kategoride yer alan Uzanırken kulaklıkta kuranı kerim dinlemek caiz midir başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Açık parfüm caiz mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.