Anasayfa
8 Mayıs 2021, 22:54
sizden05
Abone

Tuvalette konuşmak

Tuvalette konuşmak

batuhanygt123
Selamun Aleyküm…Ben tuvalette konuşmuştum fakat abdestimi giderdikten sonra ellerimi yıkarken konuştum.Bu gunahmidir ? Tuvalette konusmanin günah olduğunu biliyorum fakat ben ellerimi yıkarken konuşmuştum ve içimden şöyle dedim ” yok be tuvalette ellerimi yıkarken konuştum bence günah değildir ” böyle dediğim için Dinden çıkmış olur muyum ?

Okudunuz mu?  Namaz abdesti alırken kulaklara mes verirken kulakta küpe olaması şartmı? idrar yolundan gelen akıntıyı pamukla koymak..

Cevap: Tuvalette konusmak

Molla_Efdal
Tuvalet yaptığın yer ile ellerini yıkadığıb musluk arası kapı varmı varsa orası tuvalet değil yoksa orası tuvalet dahildir
Orasını sen hesap et


Cevap: Tuvalette konusmak

Ya Ahmed
Dinden çıkma koşulları belirlidir. Kur’an’a bir ayeti dahi inkar etmek, İslamda helal’e haram demek, islam nişanlarıyla alay etmek gibi

Okudunuz mu?  Namaz yellenme dısa oğru olmazsa bozulur mu

Cevap: Tuvalette konusmak

Abdulhamid
Her şey bir kenara bilmediğinden dolayı günah bir şeye bilgisizliğinden dolayı günah değil dersen dinden çıkmassın.Ayrıca vesveselere dikkat et.Bismillah de öyle gir tuvalete banyoya.


Rüyada tuvalette konuşmak, rüyada tuvalette biriyle konuşmak

Bu kategoride yer alan Tuvalette istibra yapıp taharetlendikten sonra bir kaç damla sıvı gelmesi tekrar taharetlenmeyi gerektirir mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Tuvalette konuşmak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.