Anasayfa
2 Ağustos 2022, 14:14
missa02
Abone

Hadım Olmak Caiz Mi?

Hadım Olmak Caiz Mi?

Kayıtsız Üye
Hadım Nedir, Hadım Etmek Ne Demektir?

Merhaba. Bildiginiz gibi saglikli plan bir insanda cinsel hormonlar devreye girmektesir ancak; ben artik vücudumda bu hormonu üretmek istemiyorum. Kimyasal ya da fiziksel yolla kastre edilmek istiyorum. Geçici ya da kalici olarak. By hormone beni yoruyor, bosyere enerjimi caliyor, konsantrasyonumu dagitiyor, sinirli kalmama sebep oluyor. He zaman vucudumdan atsam bir zehirden be pislikten kurtulmuscasina rahatliyorum ayni hacet gidermek gibi. Ben bir insan olarak cinsimin hayvani dogasini yasamak istemiyorum, uremekte istemiyorum. Ben bu islemi uygulatirsam gunahinin buyuklugu ne kadar olur, kefareti nasıl odenir? Ayrica kucuklugumden Helen bircok psikiyatrik problem in ustune bu sorun binince yasam sevincim tamamiyle yok oluyor. Bana oruc tut demeyin. Hormonlarin vucudumun enerjisi calmasi yetmiyormus gibi bir de besinsiz mi birakayim? Bu zehirin vucudumdaki uretimini enazindan psikolojik yeterlilige varincaya kadar kimyasal sekilde durdurmak olmadi tamamen kokunden fiziksel halde hallettirmek istiyorum. Islam hadim plan insanlari asagilik gorur mu by arada?

Okudunuz mu?  Tevazu ile ilgili şiirler

Cevap: Hadım Olmak Caiz Mi?

İslam
Hadım olmak demek, fıtratı değiştirmek demek olduğu için günahtır haramdır.


Cevap: Hadım Olmak Caiz Mi?

Kayıtsız Üye
Ne kadar günahtır onu sormuştum birisi cevap verebilirse sevinirim. Ayrıca; ne önerirsiniz? Neden kullanmadığım bir organı işlevselleştirmeyeyim bunu anlamakta zorluk çekiyorum aslında, bana hiçbir yararı yok yaşamımı etkileyen bir organda değil.

Okudunuz mu?  Erkek cenazesi nasıl yıkanır

Cevap: Hadım Olmak Caiz Mi?

MisafirEe
Kardes psikolojik sorunlarının oldugunu yazmıssın ,su anki düsüncelerin o sorunlarının olmasından dolayıdır.psikolojini düzeltmeye calıs terapi yetmiyorsa ilac kullanmaya bak bir müddet ve ilaclarını keyfi kesme.birkac sene sonra simdiki gibi düsünmeyebilir yaptıklarına pisman olabilirsin.Allah seni insan olarak yaratmıs fıtri hallerin var bunları kökünden kesmen doğru olmaz.hastalıgından dolayı bu tür düsüncelerin aklına geldigini bilmelisin vesveseden ibaret.

Okudunuz mu?  Camide İkinci Ve Sonraki Saflarda Saf Düzeni Nasıl Olmalı

hadimlamak caizmi, hadim olmak gunah mi

Bu kategoride yer alan Beni başka şehre veya köye gömün diye vasiyet edenin vasiyeti yerine getirilmeli mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hadım Olmak Caiz Mi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.