Anasayfa
2 Eylül 2022, 20:01
sizden7-2
Abone

Güsülde Tırnak

Güsülde Tırnak

burakqua
Selamun Aleyküm Öncelikle. Lütfen Soruma Bir cevap Bulursanız Sevinirim.

Az önce Güsül Abdesti Aldım . Banyodan Çıktıktan sonra Tırnağımın Alt Kısmında Sarımsı Beyaz Gibi Şeylr bulunuyordu. Tırnak Makasıyla Temizleyim Dedim Ve ben tırnak makasıyla elledikçe tırnağın içinden sarımsı şeyler çıkıyor . Bunalr Güsüle Manimidr ? Diğer Sorum ise Ben şimdi Bunları Nasıl temizlicem Tırnağımı Kessem Sonra Tırnağıma Su tutsam Aldığım Güsül Tamamlanmış Olur mu =?

Okudunuz mu?  Üzerinde Kul Hakkı olan yaptığı sevap işleri o insana bağışlamıyorsa bu böyle ömür boyu mu devam edecek?

Arkadaşlar Sorular Saçma Olabilir Fakat Cidden Çok takıtılı Bir insanım Lütfen cevaplayın Kafamı Çok yoruyorum Din işlerine


Cevap: Güsülde Tırnak

umutlucan
linke tıkla
forumda buna benzer sorular ve cevaplar var.forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/225853-gusul-ile-ilgili-tirnak-durumu-cildirtacak-beni.htmlhttps://www.forumduasi.com/sizden-gelen-sorular/225853-gusul-ile-ilgili-tirnak-durumu-cildirtacak-beni.html


Cevap: Güsülde Tırnak

burakqua
Kardeşim okusam bile cidden vesvese olduğunu biliyorum bunun. Fakat Yani cünüp Gezmek istemiyorum Sna bir şey sorucam Şimdi Ben bu tırnağımı Kessem (o Kirli Yerler Gitse ) sonra o kalan yere su tutsam Güsülüm Tamamlanmış Olurmu Yoksa tekrar mı güsül Almalıyım ?

Okudunuz mu?  Cünüpken tırnak ve saç kesmek caiz mi?

Cevap: Güsülde Tırnak

AmiralBristol
Bir uzvu abdestten sonra yıkarsanız guslunuz tamamlanmış olur


burakqua
EyvAllah Kardeşlerim. Ben bu aklıma gelenlerin Vesvese olduğuna inanıyorum ve vesveye uymıcam İnşAllah Gider bu şeytanın vesveleri.. Yalnız Şunu sölemek İstiyorum Ben tırnağımı Kesmeden Güsüle Niyet Ettim. Çok şükür güzelce abdestimi aldım hiç bir sıkıntı yok Fakat sanırım tırnağıma Su deymedi (o tabakadan Dolayı) Bende tırnağımı Kestim Sonra Su tuttum Oraya . Yani Güsüle Niyet ettiğimde Tırnağım vardı Şimdi Kestim . Eğer Tırnağıma Su Deymemişse Ben güsülüm Tamamlanmadan Tırnağımı Kesmiş olucam Ama kestikten sonra Güzelcene Yıkadım Güsülüm Tamamlanmışmdıır ?

Bu kategoride yer alan Yüze yapışan kepek gusle engel mi? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Güsülde Tırnak Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.