Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:03
missa08
Abone

Dinden Çıkan Ne Yapmalı?

Dinden Çıkan Ne Yapmalı?

burakqua
Selamun Aleyküm.
Aşırı sinirlendiğim için Malesef Allah’a Sövdüm. Birden Ağzımdan Çıktı İsteyerek Sölemedim.
Sonrasında Hemen Töbve Ettim. Allah’tan Af istedim. Dinden Çıkmışımdır Dİye Hemen kelime-i şehâdet Getirdim.

1.sorum Allah’a küfredince Bir kul Dİnden Çıkar mı ?

Okudunuz mu?  Eşimle Nasıl Geçinebilirim?

2. soru: Ben Dinden Çıkmışsam kelime-i şehâdet getirince Tekrar Müslüman olduğum için herhangi bir abdest veya güsül abdesti Almak gerekirmi ? ( Güsüllüydüm. )


Cevap: Dinden Çıkmış mıyımdır ?

burakqua
Birde Arkadaşlar Dinden Çıkan birisinin Sevabları Gider diye bişi duydum. Ya nasıl olur Ben istemeden Söledim. Allah’ım Affetsin Kelimeyi Şahadet Getirdim. Benim BU güne kadar yaptığım Bütün sevaplar gittimi şimdi ?

Okudunuz mu?  Cennetteki güzel kız isimleri

Cevap: Dinden Çıkmış mıyımdır ?

Şema
Evet dinden çıktın
Kelime i şehadet getir tevbe et ve yıkan
Bu gibi adı söz ve fiilleri de terket
İnsan sinirlenir ama sinirli anda her şey yapılabilir bu yaptığın hariç
Yazık çok yazık


Cevap: Dinden Çıkmış mıyımdır ?

burakqua
Lütfen böle şeyler söleme cidden sinirdendi Şuan hüngür hüngür ağlıyorum. Peki bişey okudum Sevaplarım gittimi benim o kadar oruçlarım kıldığım Namazlar ? Birde yıkanmadan kastın güsülmü _ Lütfen cevapla

Okudunuz mu?  Hz. Ömer (ra) kaç yılında nerede ve nasıl vefat etmiştir?

Şema
Dinden çıkanın sevabı gider diyenler de var demeyenler alimler de
İnşAllah gitmezler


burakqua
Ya Allah’ım Cidden ben Dinine sağdık birisiyim Cidden isteyerek sölemedim. Birden ağzımdan çıktı ve her dk ağlıyorum. dünden beri kafa diye pskikoloji diye bişi Kalmadı.Hanefi ‘ye göre gidiyormuş Bende Hanifiyim Ya ben napcan şimdi ya…..

Okudunuz mu?  Cennet ve Cehennem İle İlgili Sorular

#UguR
Sabr!

Küfür etmeniz hiç uygun değildir. Tövbe edip küfür etmeyi bırakmanız gerek. Çevrenizde küfür edenler olur ise siz onları uyarmaz iseniz sizde küfür etmiş sayılırsınız. İlk önce kendinize sonra çevrenize çeki düzen vermeniz gerekmektedir.


burakqua
Kardeşim Birden geldi Ben bilerek sölemedimki Yani Rabbime Bilrek Küfretmedim. Bütün sevaplarım gitti …. Psikoloji diye bir şey kalmadı yemin ediyorum. Allah’ım Affetsin..

Okudunuz mu?  Ders kitabı cevapları

abi Şimdi hanefi Alimlerine göre gidiyormuş sevaplar. Bende Hanifiyim. Ben Şafii Olursam sevapların gitmeme gibi birdurumu olurmu acaba ? Cidden cevaplarsan seviniirm.


TisselTassal
Kasıt yoksa bir şey olmaz diye biliyorum yani aklında kötü söz yokken yanlısıkla onu soylemek ile kasıtlı olarak soylemek arasında dağlar kadar fark vardır dıye biliyorum.Ya başka bir şey spyleyecekken baska bır cümle cıkması dinden etmez.Başka bir şey soylemeyecekken aniden hiç aklında olmayan bir şeyin olması beya aklında olupta (vesvese) var iken söylemeyi kastetmeksizin olması vebali yoktur die biliyom sen yonede tevbe et af dile

Okudunuz mu?  Günah olan şeyler nelerdir

Losof
Burakqua kardeşim Allah herşeyi biliyor senin küfür edeceğinide biliyordu seni yargılayamaz eğer bilmeseydi senin küfür edeceğini Allah yanılmış olurdu


El-furkan

Bu kategoride yer alan Celalettin Vatandaş kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Dinden Çıkan Ne Yapmalı? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.