Anasayfa
8 Mayıs 2021, 13:04
missa08
Abone

Orjinal Olmayan Windows

Orjinal Olmayan Windows

#UguR
Merhaba Arkadaşlar,

Ben windows 8 ‘e ihtiyaç duyduğumdan dolayı CD satan yerden windows 8 aldım fakat fiyatı 10 TL idi. Ben aldım ve yükledim şuan onu kullanıyorum. Orjinal bir Windows CD almak da 200 veya 100 TL civarı bir şey ve buna bu kadar veremem. Sıkıntılar var. Acaba benim şuan ne yapmam gerekir?

Okudunuz mu?  Ölen bir kişiyi yıkamanın hükmü nedir?

Cevap: Orjinal Olmayan Windows

AmiralBristol
Benim tecrübelerime göre format atmak zaten doğru değil (bilgisayar sağlığı açısından)


Cevap: Orjinal Olmayan Windows

cagatayaga
Fetva vermeyeyim ama bir emeğin karşılığını kendi emeğinle alman gerekir. Bu yüzden Orijinal windows al. Gittigidiyorda sadece lisansı 38 liraya almıştım ve kalıcı.

Okudunuz mu?  Kardeşimin süt kardeşi benim de süt kardeşim olur mu?

Cevap: Orjinal Olmayan Windows

loser
Üniversite öğrencisi isen dreamspark ile ücretsiz sahip olabilirsin. Googlede araştırarak bulabilirsin. Windows 10 tavsiye ederim.


nurullahisrga
Lütfen herhangi bir yazılımı ücretli ise korsan olarak kullanmayın. O yazılımı yazmak için çok fazla mühendis çaba harcamış. Özellikle Windows, 300’den fazla mühendis tarafından geliştiriliyor. Paranız yoksa ücretsiz bir işletim sistemi olan Linux-Ubuntu kullanın. Ubuntu en iyisidir. Sırf bu yüzden ben de Windows kullanmıyorum. Hem Windows güvenlik bakımından da zayıf bir işletim sistemi…

Okudunuz mu?  Namazla dalga geçmek küfür mü

Herkese Merhaba… Herhalde kimimiz, çoğu kere korsan yazılım ve uygulamalar kullanmışızıdır. Örnek olarak dünya üzerinde kullanılan Windows, çoğu kişi tarafından crack ve benzeri programlar ile korsan olarak kullanılmaktadır. Siz değerli Müslümanlar, lüfen ücretli olarak satılan bir yazılımı korsan olarak kullanmayın.. Yıllık, aylik ve hatta haftalık olarak çoğu mühendis, geliştirdiği ve yaptığı yazılımlar ile maaşını almaktadır. Lütfen korsan yazılım kullanmayın, kullandırtmayın… Bu bir kul hakkıdır. Paranız yoksa, ücretsiz olarak dağıtılan yazılımları kullanin. Örneğin, Windows yerine ücretsiz olarak dağıtılan bir Linux dağıtımı kullanın. Sağlicakla kalın…

Bu kategoride yer alan Kötülerin şerrinden korunmak için dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Orjinal Olmayan Windows Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.