Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:30
sizden95
Abone

Gurbet Duası

Gurbet Duası

As1
Selamlar Mumsema
12 yil önce evlenerek yurtdisina yerlestim. 12 sene boyunca insanin yuzu hiç mi gulmez!! hiç mi içinin acisi dinmez!!…
Inanin hep geri donmek için mucadele ettim ama olmadi. Bir kez o firsati yakaladim dondum ama o zamanda eşim benimle donmedi, cocugum çok uzuldu agladi. Kendi ailem çok baskilar yapti ve kendi ayagimla gurbet ellere geri donmek zorunda kaldim. Avrupa ulkelerinde yasayanlar bilirler o kadar acidirki..
dislanmaktan, yalnizliktan, caresizlikten biktim usandim:( ama donecek maddi gucum yok. Evim yok, isim yok..
Yillarca hep insanlardan yardim istedim kurtarin beni bu cileden diye kimseden yardim goremedim. Belkide Allah tan istemeliydim hata ettim. Bana tavsiye edebileceginiz bir dua varsa inanin oyle mutlu olurumki. Ben burada olmek istemiyorum:( çok hastayim. Omrumun son gunlerini bari Turkiyemde yasayim. Havasina, suyuna, topragina, kokusuna, o kalabaligina herseyine hasret ulkemde:((
Saygilar

Okudunuz mu?  Namazdan sonra okunması gereken ve sünnet olan dua ve zikirlerin sıralaması nasıldır?

Cevap: Gurbet Duası

Kayıtsız Üye
kardeşim içinden ne geliyorsa öyle dua et duanın en güzeli budur.rabbim yardımcın olsun.imtihanın en büyüğü Allahın sevdiği kullarına verilirmiş kazananlardan olmaya çalış.


Cevap: Gurbet Duası

Kayıtsız Üye
Ah be bacım bende 2-3 yıl oldu geldim. Daha 23 yasındayım ama öyle dertli öyle sıkıntılıyım ki. Mutsuz oluğum günler mutlu olduklarımdan daha fazla.. dua ediyorum dua ediyorum.. Rabbim dönmek isteyen tüm gurbetçileri memleketkerine kavuştursun amin.

Okudunuz mu?  Yaşama Sevincim Kalmadı...

gurbet duası, gurbetten donmek ıcın edılecek dua, gurbetten kurtulmak için dua

Bu kategoride yer alan Tesbihatta yaptığım hatayı telafi etmiş miyim? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Gurbet Duası Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.