Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:04
missa01
Abone

Acaba benim üstümde kul hakkı var mıdır?

Acaba benim üstümde kul hakkı var mıdır?

#UguR
Ezan yeni okunmuştu bende ezan bitince namazımı kılmaya başladım kapı çaldı teyzemin oğlu açtı kapıyı bende namazımı kıldıktan sonra yengemin oğlu dedi napıyorsun bende dedim namaz kılıyorum. Allah kabul etsin dedi.

Öbür yengemin oğluna da söyleyememiştim namazını kıldın mı diye çünkü ben namaz kılıyorum dediğimde onun aklınada gelmişmidir bilmem ama bundan bir kaç saat sonra ders çalıştırdı beni sonra ben dedim teyzemin oğluna saat kaç diye söyledi.

Okudunuz mu?  Dul kadınların kurban kesmesi vacip midir

Neden sordun dedi bende akşam ezanına kaç dakika var diye bakcaktım. Öbür yengemin oğluda kerahat vaktinde namazını kıldı farzı kıldı diye hatırlamaktayım. Acaba benim üstümde kul hakkı var mıdır?


Cevap: Acaba benim üstümde kul hakkı var mıdır?

Şema
Müslümanları uyarmak lazım ama kul hakkı sayılmaz bu

Okudunuz mu?  Af ve Mağfiret ile ilgili hadisler

Cevap: Acaba benim üstümde kul hakkı var mıdır?

#UguR
Teşekkürler. Normalde çekiniyordum namazı kıldın mı demeye. Çok utangaç biriyim de. Yorumunuz için teşekkürler.

Bu kategoride yer alan Depresyon hastalığı için zikir ve dua başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Acaba benim üstümde kul hakkı var mıdır? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.