Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:36
missa09
Abone

Haklıda Olsak Anneyle Tartışmak Doğru Mu?

Haklıda Olsak Anneyle Tartışmak Doğru Mu?

EU9
Az önce çok büyük bir tartışmaya girdim ailem ile
Arkadaşlar az önce o kadar sinirlendim ki aileme ailem senden hiç bir şey olmaz,hiç bir yeri kazanamazsın dedi.Ve bunu diyen kim biliyor musunuz ? Annem.Evet cidden annem bunu dedi.Bana hiç güvenmiyor o yüzden onu sevmiyorum.Ama bugün birazcık fazla abarttım.Annem senden hiçbir şey olmaz milletin kapısında sürünürsün anca dediği anda bende benden bir şey olsada sana bakmam zaten dedim.Ona bakmayacağımı söyledim sinirden.Ya elbette ki ozaman öyle düşünüyordum ama şimdi adam akıllı düşününce anneye bakmamak olmaz.Ya bunlar bir kenara sadece bu günahlardan kurtulmak için ne yapmam gerektiğini söyleyin lütfen.Yine anneniz o sizin özür dileyin diyecekseniz hiç yazmayın.Çünkü söylediklerimin ve yaptıklarımın çoğundan pişman değilim.En azından tartışmada konuştuğumuz şeylerin çoğundan

Okudunuz mu?  Ağaç dikerken okunacak dua

Cevap: Az önce çok büyük bir tartışmaya girdim ailem ile

Şema
O annedir özür dile ve tevbe et


Cevap: Az önce çok büyük bir tartışmaya girdim ailem ile

AmiralBristol
Bu kavganın sebebini iyice düşün. Hatalarını düzelt. Annenin gözüne gir. Sınav Zaman’larında manevi destek çok önemlidir.

Bu kategoride yer alan Kadınların kendilerini korumak için erkeklerden dövüş eğitimi alması başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Haklıda Olsak Anneyle Tartışmak Doğru Mu? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.