Anasayfa
13 Aralık 2023, 7:26
Sohbet
Yönetici

Namaz ibadetindeki kolaylıklar

Namaz ibadetindeki kolaylıklar

melle
Namaz kılamayan biri oturarak kılar. Eğer sorunu varsa abdest alırken mesh edebilir. Su bulunmayan yerde teyemmüm alınabilir. Namaz ibadetinin kolaylıklarından biri iki rekatta bir oturuş vardır. Manevi olarak huzur mutluluk verir.


Cevap: Namaz ibadetindeki kolaylıklar

MECİDİE
islam dini kolaylık dinidir ve her zaman bir çözüm bulunur namaz konusunda ise fiziksel bir rahatsızlıktan dolayı kılınamayan namazları oturarak kılınabilir sandalye de ve yahut göz hizasıylada kılınabilr

Okudunuz mu?  Kar Neden Yağar Ve Neden Beyazdır ?

Namaz ibadetindeki kolaylıklar fiziksel engelililere

Bu kategoride yer alan Küfür etmenin zararları? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Namaz ibadetindeki kolaylıklar Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.