Anasayfa
8 Mayıs 2021, 3:48
Sohbet
Yönetici

Küfür etmenin zararları?

Küfür etmenin zararları?

melle
Küfür etmek günahtır. Kötü söz kişilerin arasını açar birbirlerine kin beslemelerine neden olur.Kötü söylenen her bir söz kişinin aleyhinedir. Çünkü söylenen her sözden sorumluyuz ve hesaba çekileceğiz.


Cevap: Küfür etmenin zararları?

MECİDİE
küfür etmek hem ALLAHkatında günah olduğundan kabul edilemeyen bir davranıştır hemde toplum içinde sevilmeyen ve saygınlığı kaybettiren bir davranıştır yani yanlıştır

Okudunuz mu?  Allah'a güvenim kalmadı demek

kufur etmenin gunahi

Bu kategoride yer alan Seyfullah lakabı kim tarafından ve kime verilmiştir ? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfür etmenin zararları? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.