Anasayfa
8 Mayıs 2021, 11:44
missa4
Abone

Küfür etmenin günahı nedir

Küfür etmenin günahı nedir

Kayıtsız Üye
selam ben mesela bu gun tanıdıgım birine kufretsem günahı nedir
yardım ederseniz devinirim:)


Yorum: Küfür etmenin günahı nedir

arifselim
Aleykum selam. Birine küfür etmek haramdır günahtır. Tanıdığın veya tanımadığın olsun küfür etmek ve sövmek müminin yapacağı bir iş değildir. Bunlar ahlaki açıdan da çirkindir ve günahtır.

Okudunuz mu?  Peygamber Efendimizin Cuma Günü İle İlgili Hadisleri‎

Yorum: Küfür etmenin günahı nedir

Kayıtsız Üye
Kardeşim küfür bir insana yakışmazken müslümana asla yakışmaz. Aslında bu insanın imanının zayıf olduğunun kanıtıdır. Çünkü kişi ALLAH ın semi ve basar sıfatlarını tam kavrayamamıştır. Böyle bir durumda şeytana kolaylıkla yem olabilir . Yapman gereken imanını kuvvetlendirmek. YouTube kanallarında islamı anlatan videolar var ordan başla istersen. Selametle

Okudunuz mu?  Cennetin İsimleri Nelerdir?

küfür etmenin günahı, kufur etmenin

Bu kategoride yer alan Zina edenlerin birbiriyle evlenmesi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Küfür etmenin günahı nedir Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.