Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:32
missa0
Abone

Kendimi çok yalnız hissediyorum

Kendimi çok yalnız hissediyorum

Kayıtsız Üye
kendimi yalnız hissediyorum kendimi çok mutsuz hissediyorum ne yapmalıyım


Cevap: Kendimi çok yalnız hissediyorum

Mimsumi
ise mutlu olmaya calisarak baslayabilirsiniz:)


Yalnız hisediyorum

Kayıtsız Üye
Selamun Aleyküm içimde 4 gündür tarif edilemez bir yalnızlık duygusu var. Ailemle birlikte olsamda olmasamda değişen bir şey yok. Sanki yaşadığım yere ait değilmişim gibi hissediyorum. 16 yaşındayım lütfen yardım edin.

Okudunuz mu?  kabre girdikten sonra bilinç geri mi gelir göz açılır mı sadece ruh mu acıyı hisseden

Yorum: Kendimi çok yalnız hissediyorum

Tevbe
O yaşlarda kimi zaman bu tarz şeyler olabilir normaldir sorun etme hazır yaz mevsimindeyiz gündüzleri dışarıda vakit geçir namazlarını camide cemaat ile kıl geçer inşaAllah.


mert3540
Selamın aleyküm kardeşlerim namazları elimden geldiğince kılarım kuran’da okurum ama arada bir kendime hakim olamıyorum yaşadığım olaylardan ötürü Allah’a istemeyerek isyan ediyorum ve kendimi çok günahkar hiç affedilmeyecek gibi hissediyorum sanki şuan Ölsem cehenneme azap cekicekmisim gibi geliyor ne yapmam lazım bana doğru yolu gösterirmisiniz bu arada bazen anne babamla da sorunlar yaşıyorum.

Okudunuz mu?  Hz. Meryemin silsilesi (soyu)

TövbeEdenKul
Kuran Da şöyle Buyruluyor..
"Allah’ım Şeytanların şerrinden ve vesvesinden sana sığınırım. Onların Yanımda Olmalarında Yanımda OLmalarında Sana Sığınırm".

Namaz Kıl Sıkıntı Geçer Kardeşim Selametle…


Aslıaksu
Namaz seni çağrıyor.namaza doğrulda Secdaden ağlamasın kardeşim

Bu kategoride yer alan HZ Muhammedin hayatı martin lings kitap özeti başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendimi çok yalnız hissediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.