Anasayfa
8 Mayıs 2021, 23:49
sizden6
Abone

Kendimi kötü hissediyorum

Kendimi kötü hissediyorum

Tong Yabgu
Ben burayı çok kullanıyorum kusuruma bakmayın nolur benim bir sorumda kendimi çok bıkkın sıkılmış hissediyorum içimde bir boşluk var sebebini bilmediğim çok farklı bir his napmam gerekiyor gelecekle ilgili çok kaygım bir şeyleri çok sık çok fazla düşünürüm acaba bundan mıdır? Çok eğlenceli çok gülen sohbetli bir insanım ama 1 2 aydır durum böyle belki daha uzun zamanını bilmiyorum.Ne yapcağımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz? Tavsiyeleriniz önerileriniz nedir? Bekliyorum,Allah Razı Olsun.

Okudunuz mu?  İlk olarak banyo sonra gusül olur mu sakıncası var mı ?

Yorum: Kendimi kötü hissediyorum

Kayıtsız Üye
Durup dururken böyle dusunmeye başladin yada birseymi yasadin ..dua et bol bol kitaplar yazilar oku videolar izle islami boyutda .. geciyor inan akisina birak biraz da böyle olsun


Yorum: Kendimi kötü hissediyorum

bbgbbg
İbadetlerini yerine getir ve kendine uğraş bul.Bir şeyler öğren mesela evde kendine ders programı yap ve kendi kendine internetten dersler yap.Olmadı dünyaya dalmış arkadaşlarınla buluşup onlara tebliğlerde bulun.Büyük ihtimal uğraşacak birleyinin olmaması seni böyle mutsuz yapıyor.Allah(cc) rızası için uğraş.Allah(cc) akrabayla,komşuyla,aileyle iyi geçinmemizi ister.Onları ziyaret et bir şeyler yapmaya çalış.

Bu kategoride yer alan İşlediğim günaha pişman olamıyorum başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kendimi kötü hissediyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.