Anasayfa
8 Mayıs 2021, 12:32
missa1
Abone

Kocam kumar oynuyor kahveden çıkmıyor çocuğumda olmuyor

Kocam kumar oynuyor kahveden çıkmıyor çocuğumda olmuyor

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum ben çok caresizim. Kocam kumar oynuyor. Kahveden cikmiyor. Cocugum da olmuyor. Bosansam gidecek yerim yok. Acaba ben cokmu kotuyum . bunlari hakmi ediyorum. Cunku hiç bir duam kabul olmuyor. acaba kendimimi oldursem oyle kurtulur mu yum ne yapacam bilmiyorum

Okudunuz mu?  Ümmü kelimesinin anlamı nedir? neden ismin başında kullanılır?

Cevap: Kocam kumar oynuyor kahveden çıkmıyor çocuğumda olmuyor

Ebu Renas
Aleyküm Selam abla

İntahar Allah a isyandır ve ebedi cehennem cezalandırılırsınız Allah muhaza bu eziyetten kurtulayım derken ebedi olarak cehennem de yanmayı tercih etmeniz mantıklı bir tercih olmaz.Dua ettim kabul olmadı demek hak sahibi seklinde olur Haşa sanki Allah her duamızı kabul etmeye mecbur gibi bir üslub takınmış oluruz buda duamızı geçersiz kılar.daha çok dua etmeliyiz daha çok istemeliyiz ümidimizi kaybetmeden sabretmeliyiz. unutmayın Ol diyin olan bir Rabbimiz var.yalvararak isteyelim. Altta yazdığım ayetler okuyun ferahlayın.

Okudunuz mu?  Kadınlar imam nikahını bozabilirmi 3 kere boş ol boş ol dedim acaba bozuldumu

Selam ve dua ile..

Kim Allah’tan korkarsa, Allah ona bir çıkış yolu yapar ve onu hiç beklemediği bir yerden rızıklandırır.
(Talâk 2, 3)

​ " Andolsun ki sizi biraz korku ve açlık; mallardan canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) ile deneriz. (Ey Peygamber!) Sabredenleri müjdele! O sabredenler kendilerine bir bela geldiği zaman: Biz Allah’ın kullarıyız ve biz O’na döneceğiz derler. İşte Rablerinden bağışlamalar ve rahmet hep onlaradır. Ve doğru yolu bulanlar da onlardır.”

Okudunuz mu?  Başımıza gelmiş kötü olayları anlatmak gıybet olur mu?

Bakara Suresi 155. 156. 157. Ayetler

De ki: Ey kendilerinin aleyhine aşırı giden kullarım! Allah’ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin. Şüphesiz Allah, bütün günahları affeder. Çünkü O, çok bağışlayandır, çok merhamet edendir. ZUMER-53

Bu kategoride yer alan Beddua etmek kul hakkı mıdır başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam kumar oynuyor kahveden çıkmıyor çocuğumda olmuyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.