Anasayfa
30 Temmuz 2023, 1:56
missa0
Abone

Kocam kumar oynuyor boşanmak istiyorum

Kocam kumar oynuyor boşanmak istiyorum

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum benim kocam kumar oynuyor. Kac defa kavga ettik. Vaz gecti sanuyirum sonra gene biseyini ya kaluyorum. Vazgecmiyor bir turlu. Cocugum da olmuyor. Aslinda bosanmak istiyorum ama ablam bosandigi için annengile boyle bir aci bidaha yasatmsk istemoyorum ama artik dayanamiyorum da. Duada ediyorum. 8 senlik evliyuz. Ne yapmaliyim sizce bosanmalimiyim. Cunku artik dayanamiyorum

Okudunuz mu?  Şeriat Evrensel Mi?

Yorum: Kocam kumar oynuyor boşanmak istiyorum

imam
Boşanacağınıza onu bu kötü huyundan vaz geçirmeye çalışın daha hayırlıdır.
Boşanmak kolay ama acısı ve tahribatı çok büyüktür.


Yorum: Kocam kumar oynuyor boşanmak istiyorum

Kayıtsız Üye
8 sene olmuş vazgecmemis
İnsan eşini adam etmek için evlenmez
Boşan gitsin

Okudunuz mu?  Cenabetken yapılan işler

Esim

Kayıtsız Üye
Esselamun aleykum benim kocam kumar oynayan ve ibadetlerini yapmayan bir insan. Bende ewlenmeden önce daha dinime bagli oldugumu düşünüyorum ewlendigimden beri degistim. Bu ewde Kendimi bulamiyorum cocugum da olmuyor. Esimde din konusunda beni hiç dinlemiyor kumar neden gunah olsun ki sans oyunu diyir. Artik esimi istemedigi mi düşünüyorum bosanip dinimi yasamak Kendimi tamamen dinime vermek istiyorum sanki bunlari bu ewde yapamiyorum ne olur bana yardımcı olurmusunuz

Okudunuz mu?  Eşim müslümandı ama şimdi deist ne yapmalıyım?

Tevbe
Aleyküm selam, boşanmak en son çareniz olsun. Kocanızı uyarın, onu sıkmadan nasıl bir yaşam sürmek istediğinizden tatlı bir dille bahsedin. Şans oyunlarının da haram olduğunu anlamasını sağlayın belki inancı kuvvetlenirse bundan vazgeçecektir. Eğerki sizi dövmüyorsa, size hakaret etmiyorsa, dininizi yaşamanıza engel olmuyorsa ben dinimi yaşayacağım diye boşanmak kesinlikle nefsinizin size oynadığı kötü bir oyun olacaktır. Kocanızı kazanmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Okudunuz mu?  Milli ve dini bayramların farkı

Kayıtsız Üye
Selamünaleyküm,

Bende boşanmamanızı tavsiye ederim ilk etapda. Sabır ve çok çok dua edin. Kendim size gerçek birşeyden bahsetmek istiyorum: Sizin eşiniz gibi senelerce hatta daha bile belki fazla kumar oynayip, seneler sonra bir Camii ziyaretinde tövbe eden biliyorum. Allah daim eylesin cümlemizin tövbelerini.
Allah sizin eşinizede, tüm yanliş yola düşenlere, cümlemize insaAllah hayirlisiyla tövbe etmeyi nasip eder.
Eger tabiiki bunun yanı sıra başka kötülükler var ise (dövmek, içki, zina) o zaman bir şey diyemem.. Allah doğru yoldan ayirmasin.

Okudunuz mu?  İnsan Allah ilişkisinde dua ve tövbenin yeri ve önemi

Allah’a emanet olun.


Kayıtsız Üye
Sabretmek mi? Daha ne kadar sabretsin…. Doğruyu mu anlatsın.. Eminim defalarca bunu yapmıştır.. Ki umurunda olmamıştır eşinin…BAK KARDEŞİM 9 YILDIR KUMAR OYNAYAN BİR ADAMA SABRETTİM. DÜZELECEK DİYE UMUT ETTİM.. İddiada kaybedip çocuğumla benden HINCINI çıkartmasına KÜFRÜNE hakaretine daha ne zulmüne katlandım ama nafile… 5 vakit namaz kılan adam ALLAHA KÜFRETNEYE BAŞLADI Her kaybettiğinde… Ve o an anladım ki bu adam değişmeyecek boşa SABRETMENİN ANLAMI YOK..
ÖMRÜNÜ YILLARINI RUH VE BEDEN SAĞLIĞINI DAHA FAZLA HEBA ETMEDEN KURTUL…. VE BU ADAMDAN ÇOCUĞUN OLMADIĞI İÇİN DE ŞÜKRET..MİLLETE GÖRE YAŞAMA KENDİNİ DÜŞÜN. ANNEN BABAN DA ANLAR SENİ..SEN KUSURLU TARAF DEĞİLSİN VE UTANILACAK BİR ŞEY YAPMADIN… RABBİME EMANETSİN..

Okudunuz mu?  Emeviler ve abbasiller devletlerinin yönetim şekli nedir?

eşim kumar oynuyor boşanmak istiyorum, Kumar, kumar oynayan kocadan boşanma

Bu kategoride yer alan Gavs Nedir? Günümüzde yaşayan Gavs Varmıdır? Varsa Kimdir? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Kocam kumar oynuyor boşanmak istiyorum Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.