Anasayfa
21 Şubat 2022, 3:09
missa05
Abone

İçimden Allah’a karşı küfürler geliyor

İçimden Allah’a karşı küfürler geliyor

Kayıtsız Üye
Benim dini takıntım var içimden haşa Allah a karşı küfürler geliyor ve bazen bunu istemeyerkte olsa kendi irademle getiriyorum . Gördüğüm her şey haşa Aklımda ilahlaşıyor . Bunları kendi irademle yaptığım için sorumlu muyum ? Tövbe ettiğim takdirde devamlı bozuyorum . Sorumlu muyum ?

Okudunuz mu?  41 yasini iki kişi okuyabilir mi

Cevap: İçimden Allah’a karşı küfürler geliyor

Sabri
Bu imani vesveselerden sorumlu değilsin ama fussilet süresinde ne yapman gerektiği ayette izah ediliyor

Şeytan seni dürtecek olursa Allah’a sığın, doğrusu O işitir ve bilir.
"Ve imme yenzeğenneke mineşşeytani nezğun festeiz billeh"

Tefsirini oku

Okudunuz mu?  Türkçe kuran okumak hatim sayılır mı?

Yorum: İçimden Allah’a karşı küfürler geliyor

Candle
Fussilet suresi 36. ayettir bilginiz olsun


(Haşa) Aklimdan Allah’a Karşı Küfürler Geçiyor

Sametblk
Selamün aleyküm, 16 Yasındayım ve yaklaşık 2 ay önce namaza başladım ve dünyaya olan bağlılığımı elimden geldiğince az tutmak istiyorum. Ancak ibadetlerim sırasında, okulda , evde her yerde alkımdan (haşa) Allah’a küfürler geçiyor. Bu konuda araştırdım ve ne kadar üzerine gidince artacağı yazıyordu. Tamam burasını anladım , ve bunun yanında eğer bu düşünceler sizin olsaydı susturabilir/durdurabilirsiniz diyorlardı, İşte olay burada başlıyor. Belirttiğim gibi ibadetlerim sırasında aklımdan böyle şeyler geçiyor ve şiddeti yavaştan azalıyor ve bunu cidden kendim söylemiş gibi hissediyorum, telaşa kapılmayayım diyorum Allahı unutmaya çalışmak istemiyorum çünkü şeytanında istediği bu, Allah’a dua ediyorum bu konu hakkında. Vesvesenin (şeytanın hilelerinin) hepsi zayıftır ancak bunları kafaya takmamak elde değil

Bu kategoride yer alan Evli bir erkekle dini nikah kıyılırmı başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

İçimden Allah’a karşı küfürler geliyor Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.