Anasayfa
7 Mayıs 2023, 0:36
kadin
Yönetici

Adetliyken ölen kadın

Adetliyken ölen kadın

mum
Adetli ölen kadının bir günahı ve eksiği olmaz.
Zaten son yıkama ile temizlenmiş olur.


Cevap: Adetliyken ölen kadın

AYSEN
bu tür hastalık üzerindeyken ölen kadın bu durumdan sorumlu değildir fakat iyleşmiş ama guslünü bilerek almamış geciktirmiş kişi bu günahtan sorumludur ve hesabını verir

Okudunuz mu?  Özel günler için Türban Modelleri

Adet

Kayıtsız Üye
Selamün aleyküm hocam teyzem 32 yasında iken yemek yerken boğazına kaçan şeyden dolayı öldü. Sorum teyzem o sırada adetliydi. Cenaze yıkanırken adeti hala gelmeye devam etti. Üç kez abdest aldırdılar. Teyzem bu durumda olduğu için günahkar olarak mı olmuş oluyor?

Okudunuz mu?  Lohusalık Dönemi Ve Problemleri

Yorum: Adetliyken ölen kadın

Ensar
Allah teyzenize rahmet eylesin. Adetliyken vefat eden teyzeniz bu durumundan sorumlu değildir. Son Yıkanmasıyla temizlenmiş oluyor. Allah mekanını cennet eylesin.


adetliyken ölen kadın, adetliyken vefat etmek, adetli ölen kadın

Bu kategoride yer alan Hz.Fatima İle İlgili Kıssalar başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Adetliyken ölen kadın Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.