Anasayfa
7 Mayıs 2021, 7:36

Evlenince günahlar silinir mi

Evlenince günahlar silinir mi

mum
Evlendikten sonra günahlar silinir mi

Hayır evlenince günah silinmez. Günahların silinebileceği tek bir yöntem vardır o da SAMİMİ BİR TÖVBE dir. Geçmiş günahlarını silmek isteyen günahlarından pişman olur, kul hakkı varsa öder ve Rabbine yalvarır/bir daha yapmayacağına söz verir.

Okudunuz mu?  Tavla oynamak günahmıdır ?

Cevap: Evlenince günahlar silinir mi

HADİE
evlenince günah silinirmi diye bir şey olmaz günahın silinmesi için dualar tövbeler istiğfarlar çekilmelidir duada ısrarcı olmak af edilmek için çaba göstermek yalvarmak yakarmak gerekir


evlenince günahlar silinir mi

Bu kategoride yer alan Cenabet kuran dinlenir mi başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Evlenince günahlar silinir mi Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.