Anasayfa
22 Ocak 2023, 15:08
sizden6
Abone

Hoca sınav sorularını verdi?

Hoca sınav sorularını verdi?

numan3434
Selamun Aleyküm.Bizim hoca ben sınıfta değilken sınava günler kala sınav sorularını öğrencilere dağıttı.Ben de arkadaştan aldım.Böyle durumda sınava girmek günah olmaz mı?


Cevap: Hoca sınav sorularını verdi?

Hasan
Hoca sınav sorularını dağıtması kendi inisiyatifine kalmış belki amacı çocukların o konuları iyice kavramaları içindir.
Günah olmaz inşAllah

Okudunuz mu?  Film ve Dizi izlemek caiz midir ?

Oluldaki Bir Durum Hakkında

Kayıtsız Üye
Bize okulda bu sene edebiyat derslerinde edebiyat anlatmıyorlar.Sene başından beri sadece bir kaç kez anlatıldı.Onun yerine dil bilgisi işleniyor.Ama sınavda edebiyat sormak zorundalar.(sınavda hem edebiyat hem dil bilgisi soruları var )Sınav konularını anlatmadıkları için sınav sorularını ve cevaplarını veriyorlar.Ama hem edebiyat hem türkçe sorularını ve cevaplarını.Ama sil bilgisi gösteyorlar.İşin özü hoca sınav sorularını bana verdi al bunu sınıflara ver diye.Ben dağıtayım mı yoksa başka birine mi vermeye çalışayım dağıtması için ben böyle bir işe hiç karışmayayım mı?Bu seferde başkasını mı günaha sokmuş olurum onunda bana vebali olur mu?

Okudunuz mu?  Şehitler için Fatiha okunur mu

Yorum: Oluldaki Bir Durum Hakkında

Omer Faruk
Öğretmeniniz böyle bir görev verdiyse yapmalısın. Çünkü bunu öğretmenler çoğunlukla öğrenciler en önemli meselelere çalışarak gelsinler bu da öğrenmelerine vesile olsun diye yaparlar. Bunun bir mahzuru yoktur.


sınav sorularını vermek

Bu kategoride yer alan Resim çizerken insan sureti hayvan resimleri yada başka canlı resimleri yapmak günahmı? başlıklı yazımızı da okumanızı tavsiye ederiz.
Ξ Bir cevap yazın

Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Ders Kitabı TIKLA! Sınıf Ders Kitabı Cevapları TIKLA! Akrostiş Şiir
Forum Duası Copyright © 2007-2023
Gizlilik Politikası İletişim

Hoca sınav sorularını verdi? Başlıklı Yazımızın Yanında Websitemiz İslami bilgilerden, Dini Sorular, Cevaplar, Hac, Meal, Cennet, Cehennem, Farz, Sünnet, Hanefi, Şafii, Rüya yorumları, Gusül, Abdest, İmanın şartları, Namaz, Oruç, Kuran Sureleri, Ayetleri, Hadis, Dualar, İslamda Aile Tavsiyeleri, Kadın İle İlgili Konular, İbadet, İman, Mezhep, Hanefi, Şafii, Maliki, Hambeli, İslamın Şartları, Diyanet, Eğitim, Sohbet, Arapça, Hayırlı Geceler, Zekat, Mahrem Sorular, Evlilik, Sahabe Hayatları, Salavat,Dini Hikayeler, Günah, Helal, Haram, Tecvid, Yemin, Sadaka, Siyer, Fıkıh, Ahlak Gibi Konular İçermektedir.